Nmg da verujem šta je promašio. Imao otvorenu šesticu i time bi zavorio frejm a on budala promaši. Selby onda lagano počistio sto .. Bojim se da ga ove greške ne koštaju titule.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Snooker
Collapse
X
-
-
Originally posted by AleksaVP View PostSamo ofanziva, jebeš defanzivuOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sinoć pri rezultatu 10-5 za Ronija. Ušao u brejk i imao je veliku šansu da počisti sto, tako su kugle bile raspoređene, ali promašio je jednu laganu crnu i tu je sve stalo. Selbiju svaka čast za sve prikazano. Mora Roni da bude više strpljiviji da bi došao do titule.
Comment
-
Roni je jedan od najboljih svih vremena,bice on najbolji kada je najpotrebnije.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sad ce anemicni da krene da razglaba, drugacije ne moze."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
Comment