Što je najgore, Tramp iskazuje bez problema svu svoju nervozu pri svakoj grešci, umesto da se smiri i nastavi dalje kao da niša nije bilo. Dot s druge strane veoma smireno i pažljivo odigrava svaki svoj potez i trenutno je u velikoj prednosti da dobije ovaj meč. Medjutim od samog početka turnira je blo dosta velikih prekokreta. Poslednji upravo izmedju Šona Marfija i Džona Higinsa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Snooker
Collapse
X
-
Razočarao je. Puno. Ali Bože moj. Dešava se to i većim i mnogo iskusnijim igračima od njega. Sad treba ovo ostaviti iza sebe i da se što bolje psihički pripremi za prvi rangirni turnir, German masters.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
veceras od 19 h Mark Selby
Selby vodi protiv Marka Williamsa 2/0 u frejmovimaLast edited by Lord Aleksoni; 18-01-13, 21:23.
Comment
-
Čovek je predodredjen da osvoji ovaj turnir. Koliko god njegovi protivnici pri vodjstvu od 5 i 4:1 kasnije igrali katastrofalno, ne može se osporiti Selbijev trud da zanemari to vodjstvo i dodje do pobede. Alal vera majstore. A sutra spektakl!Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
-
Igra se veliko finale na Welsh Openu , posle 16 frejma rezultat izmedju Maguire i Binghama je 8:8
igrace se poslednji odlucujuci frejm , u 16 frejmu Maguire je iam osansu da zavrsi mec ali je napravio gresku
i Bingham se spasio
Edit : Maguire osvojio titulu , osvojio je odlucujuci frejm i odneo pobeduLast edited by Lord Aleksoni; 17-02-13, 23:45.
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostPratih 3,4 frejma,misim da je taman za taj 1 odluchujuci bio i bolji Maguire,znachi nijansa je u pitanju !
i Bingham je preokrenuo ali u poslednjem frejmu je Maguire zavrsi oposao kako treba
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostPa jeste , ali u 16 frejmu je imao sansu da ga zavrsi mao je cini m ise 55 poena ali je Maguire pogresio tj, promasio je crvenu kuglu
i Bingham je preokrenuo ali u poslednjem frejmu je Maguire zavrsi oposao kako trebaSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Ok,gledaj tj. slushaj sledeci put i njega,uchinice ti mech puno zanimljivijim,tachno zna shta ce koji igrach u datom trenutku uradit
P.S. znachi samo za tenis su NEZNALICE,ostalo sem snookera na Es i rijetko kad pratimSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
Comment