Bravo majstore, ovo je vec borba
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nemojte biti strogi vidi se da ga knee jos uvek streca
Ne bih otpisivao Del Potra nikako, i protiv Skota, a narocito protiv Novaka cinilo se da je izgubljen, pa je nasao nacin da se vrati i okrene. Puseraj koji praktikuje na ovom turniru za sada daje odlicne rezultate.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Delpo umoran,Rafa hvala Bogu zdrav ko dren,kukanje ne prolazi Rafi,vidi se iz aviona da je s kolenom sve ok.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Glupo izgubljen gem.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma može Delpo, samo da uđe u ritam, ali to je to valjda. Da vidimo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
hajde Juaneeeeeeeeeeeeeee!prorekao sam da ce biti prvi igrac svijeta, osvajanje ovog mastersa je jedan od koraka ka ispunjenju mog prorocanstva :P
"I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."
Michael Jordan
Comment
Comment