Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr.M View Post
    Stvarno verujete da Delpo danas dobija Rafu ? Cisto sumnjam.
    Ja ne verujem, ja sam siguran u to.
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• Kvota na Rafaela je u odnosu na sinoc neznatno veca,bila je 1,50 sad je 1,53 ...znachi za neki procenat je uplata na Juana Martina porasla...svejedno mislim da ce ga Rafael uzet,ne moze spojit sem nekim chudom 3 odlichne partije za redom Juan Martin .
      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Trebalo je da pretpostavim, cim je Novak izgubio, dezurni kriticar se vratio na ove stranice..... Gde si Zile? Sta ima ?
        Evo brate odmaram,sta ima kod tebe ;) Nisam kriticar nego mi je krivo sto necu da gledam Nadal-Djokovic finale.I jos jednom kazem bas je Novak tesko disao i izgubio snagu u udarcima u trecem setu,a onaj slajs na 30-30 nemam reci.Delpo je tada jedva hodao,Novak bi ga razneo da je uzeo taj gem,ali sta ces ovako Nadal uzima svoj 22 masters.

Comment

• Ko god da pobedi večeras popraviće plasman za jedno mesto

Comment

• Zile izgubio je jedan mec, nije izgubio 10 u nizu pa da je upao u krizu.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Kako nece, porazi na Wu i USOu i onaj sraman na RGu izboksovan van terena nisu ostavili posledice ali ce posledice da ostavi poraz u polufinala IWa, a covjek u zadnjih 4-5 mjeseci dje se god pojavio uzeo titulu. Ako je i od tebe Zile mnogo je.
              Joj,joj,mene bi bilo sramota ovako nesto napisati a da moj igrac za koga ja navijam nije mogao nista protivniku u regularnim uslovima.

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                Joj,joj,mene bi bilo sramota ovako nesto napisati a da moj igrac za koga ja navijam nije mogao nista protivniku u regularnim uslovima.
                Regularni uslovi su svi oni uslovi koji odgovaraju Nadalu. Ukoliko ne odgovaraju Nadalu to su onda neregularni uslovi i tada se igra prekida. Eto novog ATP i ITF pravilnika.
                sigpic

Comment

• To je tvoja definicija regularni uslova,za mene su regularni uslovi suncano vrijeme bez nekog jaceg vjetra(jer ima igraca koji ne znaju igrati po istom). A ne oluja pracena kisom u kojoj jedan igrac koji gubi igra rasterecno i sve zivo pogadja i nista mu ne smeta a drugi trazi i prekid i nastavak kada se vrijeme poboljsa

Comment

• Nikako, zbog tih vlaznih uslova je igrac izgubio spin i bio sprdnja na terenu. Tako je on izgledao i u MCu jednom kad je duvao vjetar i padala kisa, a moglo je da se igra. Komarac ga ubijao na terenu, ovaj vidio da nista ne moze u tim uslovima, pokupio se i otisao. Kakav je vjetar duvao na IWu onomad protiv Murraya ali su mu tada ti uslovi odgovarali. Ne moze igrac biti iznad igre.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                      To je tvoja definicija regularni uslova,za mene su regularni uslovi suncano vrijeme bez nekog jaceg vjetra(jer ima igraca koji ne znaju igrati po istom). A ne oluja pracena kisom u kojoj jedan igrac koji gubi igra rasterecno i sve zivo pogadja i nista mu ne smeta a drugi trazi i prekid i nastavak kada se vrijeme poboljsa
                      a je l' i temperatura da bude izmedju 20 i 25 stepeni, da im ne bude prevruce?
                      ali opet, mora i da se pazi na to gde se Sunce nalazi, jer ako ide u oci to je ponovo neregularno
                      majku mu, jedino dvorana, ali i to nekim igracima ne odgovara...ne znam, nisam pametna
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Ti imas svoju pricu u kojoj je Djokovic ostecen u tom finalu i ako je svima jasno da nije bilo sanse da pobjedi osim naravno kada je kisilo,ali normalno to je sudija prekinuo i sutra se nastavilo i sve je doslo na svoje.

Neki Djokovic trazi ove godine na RG da Nadal ne koristi te jake spinove,ocito ce tako moci nesto uraditi
                        Last edited by DinoFC; 17-03-13, 18:28.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          a je l' i temperatura da bude izmedju 20 i 25 stepeni, da im ne bude prevruce?
                          ali opet, mora i da se pazi na to gde se Sunce nalazi, jer ako ide u oci to je ponovo neregularno
                          majku mu, jedino dvorana, ali i to nekim igracima ne odgovara...ne znam, nisam pametna
                          Mozda sam malo pretjerao ali posto je poznato da ovdje ako ne nacrtas ono sto hoces da kazes da se odmah ide na ironiku i tako te stvari.

Ja znam da ona oluja bila neregularna

Comment

• Djokovic je apsolutno ostecen jer da su ostali jos pola sata ili da se nastavilo, a moglo je da se nastavi za jedan sat pobjednik bi bio drugaciji, moze mu se zamjeriti sto je ispao previse fer i korektan i dozvolio siledziji da izgura svoje kao i uvijek. Nadam se da vise nece biti tako naivan.
                            sigpic

Comment

• Lakapo,doci ce RG i sljaka,vi ste ocito nakon one dvije pobjede na sljaci 2011 tj. jedne pobjede zavrali da on nesto moze protiv Nadala na sljaci

Comment

• Nadal je bio povrijedjen tokom sezone sljake 2011. inace ga Novak nikad ne bi dobio. To je bar poznato. Evo i sad povrijedjen igra, nadcovjek.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X