Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Au, bre Nadal, i ti se bas trudis da ne zavrsis ovo...

Ajmo razlaz vise, kralj je na redu.
    Last edited by Vanja #66; 16-03-13, 22:01.

Comment

• Deveta vezana sezona sa bar jednim Masters 1000 finalom upisana.. ko bi rekao da ce otici sa turnira sa vise bodova
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ovaj Berdih je prvoklasni debil!

Comment

• -.-. I eto.

Cekamo finale... Uf. Bice zeznuto.

Ajmo Nole do finala...
          sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Evo i Botoxmana, izgoreh
            sigpic

Comment

• Nikada mi nece biti jasno kako ovo tele igra kao napaljeno protiv Fedexa a skida gace pred Noletom i Nadalom,stvarno moras biti sifra za to
              sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                Deveta vezana sezona sa bar jednim Masters 1000 finalom upisana.. ko bi rekao da ce otici sa turnira sa vise bodova
                CW, nije valjda da si i ti naivan i da mislis da Nadalu nesto zaista fali?
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Zao mi je ovu Ester shto ima curicu pored sebe ,fuj vece chokerchine u zivotu ne vidjeh !
                  SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Bravo!Nisam ocekivao finale.Cekamo jos Novaka,pa da gledamo derbi
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Nista, ostaje za Delpa da navijam...sta se mora, nije tesko

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        CW, nije valjda da si i ti naivan i da mislis da Nadalu nesto zaista fali?
                        Pusti mene sa tim molim te, ima onih koji ce to pominjati 15 puta dnevno.. u deminutivu

Nisam nikad komentarisao je li njemu ili nekom drugom igracu nesto, niti me zanima sta izjavljuju. Ono sto vidim na terenu to mi je
                        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Како пали рају Рафа...шатро се радује као да му је први пут, а не стоти... много је јачи од остатка света и ту нема шта да се дискутује...овај Бердих игра као сви остали добри сервисери, добар сервис и чекај да се нешто деси.. е па није тенис један два ударца.. уствари и јесте за АТП ранг листу

леле, ако овако разбије и Нолета?
                          Last edited by Žika; 16-03-13, 22:08.
                          sigpic

Comment

• Isuviše jeftinih grešaka Čeha, a imao je prilike da se vrati.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Berdih je pruzio 3 puta veci otpor nego Fed i nije zasluzio ovakvo pljuvanje. Choker jeste i uvek ce biti, Nadal odlican, sta je tu je, ajmo sledeci mec
                              in another life
                              I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                                Pusti mene sa tim molim te, ima onih koji ce to pominjati 15 puta dnevno.. u deminutivu

Nisam nikad komentarisao je li njemu ili nekom drugom igracu nesto, niti me zanima sta izjavljuju. Ono sto vidim na terenu to mi je
                                Pa dobro, sta vidis na terenu?
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X