Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uopšte mi ne deluje kao opušten, već naprotiv, kao da ne zna šta da radi, namršten i nervozno namešta kosu. Pričam za početak meča..u prvih 4 gema, ne sada.
    Iskreno očekivala sam neizvesniju borbu u prvom, bez obzira na mečeve do sada.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ja sam vam rekao.Dominacija tezeg oblika

Comment

• Stoji to da ne zna sta radi...ali u biti nije to problem, jer sta god da radi ne prolazi...jednostavno nije na tom nivou

Comment

• Sto kaze Tifa u "Jer kad ostaris" - pomalo je tuzno...
          sigpic

Comment

• Никако не могу да схватим да велики Феки годинама не налази начин да нешто промени против Рафе, већ тврдоглаво прихвата Рафину игру...
            sigpic

Comment

• I posle mi neko kaze da je Nadal povredjen, a ja treba da poverujem, how yes no...
              Ovde je trenutno samo Fed povredjen i niko drugi...
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Ma Rafa ne izgleda uopšte tako moćno, koliko je Fed loš.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nek se nada Roger da mu izvuce servis jos koji gem, inace bi moglo bas ruzno da postane

Comment

• Stan bi dobio ovakvog Rafu! Velika greska sto nije ispao jucer

Comment

• Polufinale ovog dijela zrijeba je juce odigrano, da je Gulbis prosao danas bi preslisao Rogera, a preksjutra Berdycha i igrao bi finale, Nadal je vec u finalu, samo se ceka protivnik, Novak ili Andy.
                      sigpic

Comment

• Fed, mica moja u pravu je shminka skroz, nije nervozan uopste, bar mi znamo kako izgleda kad je nervozan...ne moze, prosto ne moze, skroz je tuzan
                        in another life
                        I will love you again, RF.

Comment

• Nece Rafa tako lako protiv Berde

Comment

• Ovo zaista deluje tuzno sto Fed igra , pa vec je uzeo na pocetku drugog seta brejk . Koliko smo ocekivali od ovog meca da ce barem malo biti zanimljiv, a ono samo je jedan covek na terenu .

Comment

• Ово ме подсећа на убрзани курс за политичке кадрове где је важно само бити присутан, а ништа не урадити....
                              sigpic

Comment

• Footwork ocajan, kasni na udarce, previse izbacuje. Ne moze to tako milkice, no no
                                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Working...
                                X