Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A ono 2:00 AM na kameri sve govori ... koliko su ti demoni imali i jednu drugu dimenziju.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• I meni se cini da je to, ovako, dolilo ulje na vatru...

Comment

• Cestitam.
        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Trebali su organizatori da prebace zenski duel na teren br. 2, posto je Delpo brzo zavrsio svoj meč i lepo
          da Djokovic i Kveri startuju na kecu, posle Nadala i Gulbisa.
          Iz meni nepoznatih razloga to nije uradjeno, te su igrali od 0:30 do 2:00AM.
          Sve cestitke nasem i svetskom sampionu.
          Last edited by Borhes054; 14-03-13, 10:09.

Comment

• Otisao na spavanje posle Federera i Wawrinke, mogu samo da kazem da Federer igra ocajno one balone sto je slao to nikad nisam video, a Stan je dokazao da ima kompleks kad sada nije dobio nece nikad.

Ocekujem pobedu Nadala veceras posto Fed ocigledno igra jako lose koliko mu ledja smetaju stvarno nzm. Mislim da bi juce bilo koji top20 igrac odneo pobedu osim Janka i naravno Wawrinke

Comment

• Baš me zanima termin meča sa Congom Najbolje da igraju u ovom terminu a prekosutra sa Endijem u prvom dnevnom
              sigpic

Comment

• Требале су женске да играју последње па да буду праве вештице....
                sigpic

Comment

• U danasnjem programu Novaka i Conge nema.
                  Taman da ih nameste oko 1 izjutra po njihovom vremenu.
                  sigpic

Comment

• Novak ne igra sutra, tj. danas.
                    Pobogu Žiko kakav ti je to rečnik.. ženske i veštice
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Gornja polovina igra sutra, a vidim da devojke danas igraju druge cetvrtfinalne meceve i trebalo bi onda da se u petak igraju i dva zenska polufinala... Verovatno ce Novak i Jo igrati drugi mec dana, a Murray i DelPo onaj u 7 po lokalnom vremenu, to je zvucniji mec.

Comment

• Kveri je u drugom setu znatno popravio ritern i to ga je odrzalo ovoliko. Velika vecina njegovih ritern udaraca je zavrsavala veoma blizu ili cak na osnovnoj liniji. To je malo (malo vise) deprimiralo Novaka i odatle potice osnovni razlog za brdo neiznudjenih u drugom setu. Dobar mec (mada je moglo i brze), bitno je da nije otisao u treci, jer onda ko zna sta bi bilo, a i ako bi dobio Novak opet bi u najboljem slucaju jos pola sata io na terenu, sto mu u ovakvom terminu uopste ne treba....
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Novak ne igra sutra, tj. danas.
                          Pobogu Žiko kakav ti je to rečnik.. ženske i veštice
                          Dobro je.Mislila sam da ce ga staviti veceras u prvi termin,ne bih se iznenadila
                          Cestitke Noletu
                          Rafa i Fed pobedili,sad okrsaj,bice zanimljivo
                          Žika je verovatno mislio da su ženske vestije u jutarnjim terminima,veštice je znacenje da su žene veštije
                          sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Najbolji Novakov mec do sada. Poceti sa tri sata zakaznjenja, i pogotovo iza ponoci, je frustritajuce.

Novak je bio koncetrisan i klinican od pocetak, Kuerijev prvi servis je skripao u prvom setu. Samo 42% unutra. Novaku je pomoglo sto ga je odmah brejknuo u vrlo izjedanacnom gemu. U drugom set je Novakova igra malo pala u Kuerijeva otisla osjetno gore. Na momente je igrao iznad svojih mogucnosti. Hrabrom, dubokom i agresivnom igrom, u prvom redu forhendima, Kueri je imao zacudjujuce puno uspjeha u razmjenama sa Novakom. Cinjenica da podloga ne dozoljava Novaku da se kliza je doprinijela tome. Kueri je ocigledno igrao bez ikakvog pritiska a Novak sa dvostrukim, sjecanjem na Pariz i sitnim satima.

Rekao bih da je Novak bio odlican da nije neoprezno ispustio prednost brejka u drugom setu. Ponovo! Protiv Fonjinija je to greska. Protiv servera kao Kuerija, to je velika greska. Prvo, Kueri servira mnogo bolje od Fabia, samim tim je brejk vredniji protiv njega. Drugo, Fabio bolje returnira pa ima vise razloga da se izgubi brejk.

Jako me je impresioniralo kako je Novak digao igru u TB i dosao do 5:1. Da bi mu opet koncetracija malo poustila.

Sve u svemu vrlo dobro.

Comment

• Nisam gledao Rafu ali dobar rezultat za njega, nadam se da ce brzo highlights
                              Gulbis bi mogao malo manje da prica pre meca sledeci put, ne dobija se Rafa tako lako cak i posle 7 meseci pauze
                              Last edited by SerenaKyrgios; 14-03-13, 12:06.

Comment

• Nadal je mnogo jak, izgleda kao iz najboljih dana. Na RGu ce Novaku biti tesko bar koliko je tesko bilo prosle godine. Zao mi Gulbisa, strasno je igrao, valjda sada necu potonuti, jer sa igrom od sinoc i on svasta moze napraviti. Za pocetak u narednom mecu da se revansira Rafi.

A sinoc se potvrdilo da nema odvratnije publike od americke, koliko su sa slascu uzivali u tome sto ce Gulbis da izgubi, iako im je covek dao fenomenalan mec i borio se kao lav. Nemam reci za onog matorog plasticnog dripca kako se kao kreten radovao Rafinom odlucujem brejku. Da sam na Gulbivsovom mestu napravio bih neki komentar na temu matorca, njegove plastike i toga sto po stare dane voda klinke od 20. Ozb, nista ga ne bi kostalo, a matori bi dobio ono sto zasluzuje, preseo bi mu zivot onako iskompleksiranom.

Comment

Working...
                                X