Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Berankis se obrukao,mada mozda je i neka povrijeda u pitanju

Comment

• Vjerovatno je imao neki problem tesko da bi u normalnim uslovima izgubio od Pospisila ovako na sporom terenu jos Vasek ima mono cini mi se...

Kad bi Frank prosao ali vjerovatno previse trazim
      sigpic

Comment

• Za sad su prosli Pospisil, Karlovic i Pella.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Pela je napravio ogroman posao, nikada ranije nije dobio priliku ni kvalifikacije da igra a sada ce biti u glavnom zrebu najveceg Masters 1000 turnira
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• NI jel se ti cudis sto kladionice favorizuju Novaka ili ?

Cak i kad ne brani titulu on je favorit. Jednotavno trenutno je najbolji i to je to... Kladionice u sustini nisu merilo toga ko ce osvojiti turnir ali u ovom slucaju sumnjam da grese.
            sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• само две победе за улазлак у главни турнир? брз то иде!
              sigpic

Comment

• Na koga li ce doktor naletiti
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ево и Зверев заври квалификације 5/0 у другом

а? већ нас има 32 у групи! биће занимљиво пратити те прогнозе. Ја сам попунио за мушке, а да ли има и за даме да се типује?
                  Last edited by Žika; 06-03-13, 22:49.
                  sigpic

Comment

• JEDVA Odesnik iskoristi trecu set loptu,podloga je gora izgleda od shljake kad je "chuveni " Viola ovoliko dogurao,sinoc dobio garavog a nocas za dlaku.
                    SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Nemoj gulbis da se raspadnes, nemoj molim te, ne veceras
                      sloboda ili ništa

Comment

• Ovo je sigurno mnogo bolje od onoga sto je prikazao u mecu za titulu u nedelju.. ali bolji je i rival. Sad vec ovo nece ispustiti, mada bih ja mnogo vise voleo da se Kristian borio na njegovom mestu
                        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                          Ovo je sigurno mnogo bolje od onoga sto je prikazao u mecu za titulu u nedelju.. ali bolji je i rival. Sad vec ovo nece ispustiti, mada bih ja mnogo vise voleo da se Kristian borio na njegovom mestu
                          Ne znam, ja nekako i dalje verujem u Gulbisa, koliko bih smao voleo da on odigra jednu sezonu konstanto, mada je to nemoguce... I toliko puta sam se razocarao i opet verujem u njega... A najlosiji mec mu je bio protiv Hasa, ono je bilo kriminalno od strane obojice
                          sloboda ili ništa

Comment

• доби Гулбис!
                            sigpic

Comment

• Gulbis na Lopeza
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• evo mene opet...morao sam malo izbivati,ozenio se,dobio dijete..al sad sam se vratio,taman na vrijeme hahah...
                                pocinje najveci masters..vidim da je i ove godine podloga dobro spora,pa ocekujem da bi opet neki "andujar" mogao prikazati dobre igre i dospjet daleko..,
                                prvi dan i nema bas previse atraktivnih meceva,ali ima dosta podjednakih i zanimljivih..pa malo o njima
                                gulbis-srecko lopez- bice zanimljivo vidjeti tatinog sina,hoce li ustrajati na svojoj odluci da uradi nesto veliko u ovoj godini,hoce li konacno pokazat konstantnost,i pokazat da je bolji od dosta,kako ih on naziva, "neznalica koji ne zasluzuju biti u 100"..po meni je on vec samim prolaskom kvala,nakon delrey b-a,pokazao da je stvarno nasao pravi motiv za dobrim i konstantnim igrama..jako je frustrirajuce osvojiti turnir i morati u kvale,ali on je dokazao mentalnu cvrstinu,i dobio oba meca u 3 seta..s druge strane lopez,koji je napravio veliko iznenadjenje dosavsi do finala memphisa(po meni uz ddosta slucajnosti i srece,sumnjam da je i on sam to ocekivao),ali kei se poigrao sa njim,doslovno ga demolirao..mislim da bi gulbis bez problema trebao proci ovdje,pogotovo ako pokaze bolji retern nego sto je to radio protiv haasa..
                                dodig-pella- po meni jos jedan jako zanimljiv mec u kojem dodigu dajem prednost..po meni prolaz kvala pelle nije iznenadjenje,jer sam pratio finale chalengerra u brazilu,gdje je osvojio,i pokazao i da na hardu moze igrati dobar tenis..jos je ovaj malo sporiji i to mu dodatno odgovara..dodig ove sezone,uopce ne igra lose,pronasao je neku igru..imao je dosta nesretnih poraza,ali oni su svi bili problem njegovih oscilacija...najbolji primjer je najcudniji set ove godine izmedju njega i haasa..gdje je haas imao 2 brejka,pa je dodig nanizao 3 brejka,i nije uspjeo 2 puta odservirati za set..ipak mislim da ce na iskustvo ovo dodig proci..
                                nalbandian-granollers- iako se vratio nakon pauze,odigrao je par jako dobrih meceva,a u iw-u standardno prolazi bar 3-4 kola,i stvarno bi bilo steta da mu danas dodje crni dan,pa da marsel to iskoristi,iako sumnjam..
                                harrison-soeda- mec zanimljiv iz razloga da vidimo moze li se rajan izvuci iz crne rupe,na turniru gdje je pruzao najbolji tenis,iako je japanac s dosta dobrih rezultata na hardu,ali na challengerima,ipak mislim da ce rajan naci igru dovoljnu da prodje
                                paire-kubot- kad igra benoa,tu mora biti uvijek doza atrakcije,i njemu je potrebna danas pobjeda da ponovno digne samopouzdanje
                                goffin-troicki- susret dva igraca,od kojih se ne zna koji je na dubljem dnu..belgijanac je ove sezone katastrofalno usao u sezonu,a sve je kulminiralo biciklom od nieminena..a viktor je vec posto kronicno los,mozda pobjednik konacno ugleda svijetlo na kraju tunela
                                tomic-belluci- nadam se da ce i bernard pocet pruzat dobre igre i na ostalim turnirima koji nisu wimbledon ili u aus..a tomas..o njemu su rijeci suvisne,u njega se nekad zaljubite kad vidite kako moze odigrat,a dosta cesto moze se i ironicno smijat njegovim igrama..
                                i da ne davim vise,zakljucio bi sa mecem baghy-brands- iako je baghy favorit,nijemac pokazuje odlicne igre ove godine,ali ako ukroti servis sa par dobrih retern-gemova markos ce proci

Comment

Working...
                                X