Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Idemo ponovo upadajte na draw challenge, vec nas je 16 prijavljenih u grlupi SK foruma

http://www.sportklub.info/forum/show...l=1#post969734
    Vremena ima vise nego dovoljno, sjutra u 20h se zatvara tipovanje za IW
    sigpic

Comment

• NI, ispuni draw challenge...ako vec nisi

Comment

• Originally posted by Tignor
        The major question before this draw was done was which quarter Nadal, who is currently ranked No. 5, would land. Was it by the hand of God that it ended up being Roger Federer’s? Or was it the hand of an even greater power, Larry Ellison? Whoever pulled the strings, it certainly gives the tournament a talking point. Nadal and Federer have only faced each other before the semifinals of a knockout event once, in their first match, in the round of 32 in Key Biscayne back in 2004.

http://www.tennis.com/pro-game/2013/...ll-here/46699/

Comment

• NI se bavi egzaktnom disciplinom, a tipovanje je uglavnom nagadjanje.
          sigpic

Comment

• Nista u tenisu nije nagadjanje

Comment

• Larry bas voli Nadala, najvise se sa njim odusevljava, mogao ga je kod Ferrera poslati onda ako dodje do tog meca bice to prvi put od njihovog prvog susreta da igraju prije polufinala ili finala, vjerovali ili ne igrali su 2011. i u Londonu u grupi ali to je drugaciji format naravno.
              sigpic

Comment

• @shminka,

Htio si da se nasmijes i dao sam ti sansu. Ja sam NI_MM. U prvim kolima sam isao na po rezonu a kasnije na iznenadjenja. Npr. Vavrinka pobjedjuje Federera, DP Marija i Berdih Ferera i Nadala.

Kladjanje je razumno nagadjanje. Kad imas opciju kvalifikat 6 protiv kvalifikanta 5 onda je samo nagadjanje.

@pecaros,

Ja volim da se kladim. Ali ja to radim malo drukcije. Ja se kladim kada mislim da neko ima vece sanse nego kladionica svojim kvotama implicira.

@Vladane,

Mislio sam da ces sa zadovoljstvom recreci: "Evo i Stiv T. misli da se zrijeb namjesta."
                Last edited by NI; 06-03-13, 19:36.

Comment

• Zreb je uistinu bio nemilosrdan prema shminki, da li staru ljubav podrzati ili Lutijevog pulena
                  sigpic

Comment

• Ovaj turnir je u drugom planu naredne sedmice, svjetsko dvoransko prvenstvo je prioritet

NI, upadaj u nasu grupu a kvalifikant 5 sigurno dobija kvalifikanta 6

AKan i ja smo se bas uvijek slatko smijali kod ovog ispunjavanja zrijebova...kad ga ja pitam kvalifikant 5 ili 6...a on samouvjereno...5!! Sta ce 6, razbit ce ga kvalifikant 5
                    Last edited by shminka; 06-03-13, 19:38.

Comment

• Koja je vasa grupa? Je li to nesto kolektivno? Ako jeste onda moram da popravim prognoze.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Ovaj turnir je u drugom planu naredne sedmice, svjetsko dvoransko prvenstvo je prioritet

NI, upadaj u nasu grupu a kvalifikant 5 sigurno dobija kvalifikanta 6

AKan i ja smo se bas uvijek slatko smijali kod ovog ispunjavanja zrijebova...kad ga ja pitam kvalifikant 5 ili 6...a on samouvjereno...5!! Sta ce 6, razbit ce ga kvalifikant 5
                        Hahah da, to sam i ja danas pomislio kad sam vidio zrijeb
                        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Koja je vasa grupa? Je li to nesto kolektivno? Ako jeste onda moram da popravim prognoze.
                          Ime grupe SK forum...sifra skforum123...svi smo tu, da se nadmecemo

Comment

• Vec sam ubacio.

Inace vidio sam dosta grupa iz Srbije. Zna se koga najvise interesuje tenis. Ipak je najveca grupa Federerova.

Kad smo vec kod kladjenja, kladionice strasno favorizuju Novaka:

Novak 36%
                            Mari 19%
                            Roger 12%
                            Rafa 7%
                            DP 4%
                            Berdih 4%
                            Ferer 3%
                            Conga 2%
                            ostali 14%
                            Last edited by NI; 06-03-13, 20:51.

Comment

• Karlovic ide ka glavnom zrebu, za razliku od prvog meca ovde je napravio brejkove. Ne predstavlja mu problem ni uzasan procenat na drugi servis, ali protiv Levina mu bolje trenutno i ne treba

Tezak poraz Berankisa od Pospisila, Kanadjanin je prvi igrac koji je prosao kvalifikacije. Litvanac je odigrao samo dva Masters 1000 turnira u karijeri do sada, u martu pre dve godine.. treba mu jos par odustajanja da direktno upadne u glavni zreb Majamija

Gvido Pela servirao je za pobedu protiv Berera i svoj prvi Masters 1000 turnir u karijeri ali nije izdrzao, Nemac pravi brejk za 5-5
                              Last edited by ClayWarrior; 06-03-13, 21:26.
                              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Veoma dobro znas zasto ti je editovan post, ne moram da objasnjavam.
                                Last edited by bojanaBG; 06-03-13, 21:32. Reason: recnik

Comment

Working...
                                X