Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sve pogadjam u zadnje vrijeme
Napravio je Jo uslugu Novaku sto je pobijedio Milosa, Milos ne bi dobio Novaka ali bi bilo mnogo ozbiljnije, ovaj pojma nema. U prvom setu nije dozvolio da dodje do igre uopste, u drugom setu je bar dobio besplatnu tenisku lekciju, ali znajuci koliko je inteligentan i fokusiran sigurno nije nista zapamtio, morao bi vise da pazi na casovima
Novak na mrezi sjajan, kakvi volejikik i slajs servis funkcionisali samo tako, razvalio ga je u drugom setu kad je Francuz odlucio da ne izbaca sve moguce i nemoguce, probao je strpljivije ali onda sluzi kao vreca za udaranje. Od sjutra krecu ozbiljne stvari, nece biti lako protiv Andya jer Novak nece ovako igrati, on se drzi taktike koja donosi mnogo mucenja protiv Skota.
Taman sam pomislio proci ce jedan mec bez Botoxmana ali jok
135 dana bez porazasigpic
Comment
-
sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSve pogadjam u zadnje vrijeme
Napravio je Jo uslugu Novaku sto je pobijedio Milosa, Milos ne bi dobio Novaka ali bi bilo mnogo ozbiljnije, ovaj pojma nema. U prvom setu nije dozvolio da dodje do igre uopste, u drugom setu je bar dobio besplatnu tenisku lekciju, ali znajuci koliko je inteligentan i fokusiran sigurno nije nista zapamtio, morao bi vise da pazi na casovima
Novak na mrezi sjajan, kakvi volejikik i slajs servis funkcionisali samo tako, razvalio ga je u drugom setu kad je Francuz odlucio da ne izbaca sve moguce i nemoguce, probao je strpljivije ali onda sluzi kao vreca za udaranje. Od sjutra krecu ozbiljne stvari, nece biti lako protiv Andya jer Novak nece ovako igrati, on se drzi taktike koja donosi mnogo mucenja protiv Skota.
Taman sam pomislio proci ce jedan mec bez Botoxmana ali jok
135 dana bez poraza :dw:
Da je postojala pauza izmedju Parisa i Londona bilo bi i vise
Comment
-
Konacno je odigrao u kontinuitetu,bez padova i maksimalno fokusirano.U pojedinim razmenama je posecao mec,na revolveraski dvoboj "obracun kod ok korala".Novak je bas tempirao igru i vrhunac forme,svi udarci na najvisem nivou,impresioniran sam. Ovo je podsecalo na 2011 g. ali jos zrelije i efektnije.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostTa pauza u finalu RG 2012 je imala kljucni uticaj na ishod meca. Jer u medjusobnim duelima Novaka i Rafe, kako mec odmice, Novakove sanse rastu a Rafine padaju. Novak njega lomi tempom i staminom tj dobija ga njegovim oruzjem. Da se to finale zavrsilo onog dana 100% sam ubedjen da bi Novak izasao kao pobednik. Ovako njih dvojica su igrali dva meca, u dva dana. Spanski lobi je izdejstvovao svoje i uspeli su da uzmu slem.
I da, otisli smo daleko od glavne teme, tako da necu cu vise komentarisati ....”Stanujem u svom imenu,iz svog sam prezimena,nemam druge otadžbine sem svojih ideja i jedino se istinski osećam kod svoje kuće u okviru duhovnih porodica koje sam sam izabrao”...Saint-John Perse
Comment
-
Originally posted by natašadal View Postsvako ima svoje tumacenje i vidjenje stvari.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment