Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma Toni je Ljakse. Ovo nije uvreda ovo je cinjenica. I to onaj zatucani. Jedini u toj porodici koji je iole elokventniji i normalniji je Mingel Angel. Ova druga dva brata, kao da su sa brda sisli. Jeste da je iskusan i promucuran ljakse, ali je ipak ljakse . Pa on je na Turu vec desetak godina sa svojim pulenom, a jedva da one najprostije receneice engleskog moze da sastavi. Mene bi bilo sramota da sam toliko dugo u oblasti gde je engleski jezik neophodan a da zvucim kao Master Joda, kada god pokusam nesto da kazem na istom ..... Tu moze lagano da se uhvati pod ruku sa Srkijem Mada Srki mora jos mnogo da vezba da bi stigao da Joda - Tarzan levela engleskog .....
    Last edited by Sandugp; 15-03-13, 18:13.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ne bih ja otpisivao Rogera jos uvijek, bez obzira na godine.
      Kljucna stvar je u tome sto je on prosle sezone uradio sve sto je zacrtao, povratio je 1. mjesto na listi, osvojio W itd., tako da trenutni pad motivacije uopste ne cudi. On sigurno nema toliku potrebu za prvim mjestom, oborio je mnoge rekorde, dakle jedino mu ostaje da igra opusteno i da pokupi jos neki GS, kad mu se ukaze prilika.
      A zdrav i motivisan Federer svakako da moze da parira Djokovicu, Murrayu i Nadalu na W-u, to je sigurno. Kazem W jer mislim da ce taj turnir shvatiti neuporedivo ozbiljnije od ostalih, i da ce tu traziti svoju sansu.
      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Pa nije ovo prvi put da Roger ima problem sa ledjima, ali on cuti, ne prica samo o tome kao Nadal sto malo malo pa pomene koljena. Mislim i da placa cijenu onolikog igranja prosle godine, a i svi oni silni egzibicioni mecevi krajem prosle godine nisu pomogli, bili su prilicno ozbiljni. Ne smije se on nikako otpisati, bice u Madridu vec konkurentniji mnogo vjerujem, o Wu da ne pricam, a i na kraju sezone moze mnogo, mozda i na USOu. Kako godine prolaze bice sve teze ali je miran do 2015. sto se TOP 4 tice, a dok je god tu opasan je.
        AO i RG ukoliko bi ikad vise uzeo to ne bi bilo iznenadjenje, vec senzacija sto se mene tice.
        sigpic

Comment

• Moze on komotno da osvoji jos minimum 2-3 GS-a, bez pretjerivanja.
          Cinjenica je da ljudi jedva cekaju neki pad u formi da ga otpisu, nije prvi put.
          Tek je pocetak sezone, polako.

Comment

• Ja Tonija i Nadala nikada nisam poistovecivala, kao ni Novaka i Srdjana. Sto se tice toga da li govori da je favorit ili ne, mene to mnogo ne zanima, to su vec sve unapred smisljeni odgovori, i po sto puta ponavljani, i to je oduvek bio njegov fazon, pa sad ko voli nek izvoli O trazenju MTO-a ne volim da raspravljam, jer ne znam da li stvarno ima nekih problema, kao sto niko od nas i ne moze da zna, ali ipak ne verujem da ih trazi, a da nema bas nikakav problem. Za kukanje na RG 2012. je i mene bilo sramota za njega, jer ne volim takvog da ga vidim, mada razumem da je zelja za pobedom bila prevelika, pa je trazio svaki nacin da to i ostvari. Iako, generalno, ne verujem da je ta pauza imala veliki uticaj na ishod meca. Ja u 2011-oj nisam ni malo uzivala, kao njegov fan, i to ne mislim toliko na meceve sa Djokovicem, vec sa drugim igracima, jer ga nikad nisam gledala da se tako muci sa igracima tog nivoa, ali dobro, ocigledno imamo drugacije poglede. Za ovu sezonu jos uvek ne znam sta da ocekujem, ali verujem da moze da igra kao i pre, pogotovo na sljaci, ali i posle toga, naravno, ako se ne preforsira. Za sada, ipak nije onaj stari, kretanje mu je ocigledno dosta losije, i verujem da bi ga u eventualnom finalu, Novak manje vise lako savladao.
            13/13!

Comment

• Kada se govori o jednom od najboljih igraca svih vremena, po mnogima najboljem, ne sme se nikada zanemraiti njegova konkurantnost. Niti se on ikada sme totalno otpisati. Istina je da su ga mnogo puta do sada vec otpisivali, ali oni pravi poznavaoci i ljubitelji ove igre nisu. Medjutim kako vreme prolazi sve su vece sanse da ovi koji jedva cekaju njegov sunovrat (u takmicarskom smislu) docekaju svojih pet minuta. Reci da on moze i to bez preterivanja da osvoji jos dva tri slema je vrlo optimisticna izjava. Videcemo, uvek ce on biti u uskom krugu favorita za titulu na svim turnirima na kojima bude igrao, ali da li ce moci do samog kraja, pitanje je na koji ce nam vreme dati najbolji odgovor. Istina je da ce se truditi da na najvecim turnirima igra najbolje, ali su mu tu jos manje sanse protiv najvecih konkurenata(duzina meca). Pogotovu ako ga i zreb ne "pomiluje" pa mu se desi npr. da upadne u situaciju u kojoj se nasao na ovogodisnjem AO.Conga pet setova, Marej pet setova... Verujem da je uspeo da dobije Mareja u 1/2 da bi u finalu protiv Djokovica jedva stajao na nogama posle prvog seta. On je sada dosao u poziciju da ne zavisi sve totalno od njega, vec da moraju da mu se poklope neke stvari da bi mogao do najvecih titula. Da li ce u tome uspeti... videcemo. Moje skromno misljenje je da mu je dosta i tih sedamnaest ali Fedovi navijaci se sigurno nece sloziti sa mnom
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
                Ja Tonija i Nadala nikada nisam poistovecivala, kao ni Novaka i Srdjana. Sto se tice toga da li govori da je favorit ili ne, mene to mnogo ne zanima, to su vec sve unapred smisljeni odgovori, i po sto puta ponavljani, i to je oduvek bio njegov fazon, pa sad ko voli nek izvoli O trazenju MTO-a ne volim da raspravljam, jer ne znam da li stvarno ima nekih problema, kao sto niko od nas i ne moze da zna, ali ipak ne verujem da ih trazi, a da nema bas nikakav problem. Za kukanje na RG 2012. je i mene bilo sramota za njega, jer ne volim takvog da ga vidim, mada razumem da je zelja za pobedom bila prevelika, pa je trazio svaki nacin da to i ostvari. Iako, generalno, ne verujem da je ta pauza imala veliki uticaj na ishod meca. Ja u 2011-oj nisam ni malo uzivala, kao njegov fan, i to ne mislim toliko na meceve sa Djokovicem, vec sa drugim igracima, jer ga nikad nisam gledala da se tako muci sa igracima tog nivoa, ali dobro, ocigledno imamo drugacije poglede. Za ovu sezonu jos uvek ne znam sta da ocekujem, ali verujem da moze da igra kao i pre, pogotovo na sljaci, ali i posle toga, naravno, ako se ne preforsira. Za sada, ipak nije onaj stari, kretanje mu je ocigledno dosta losije, i verujem da bi ga u eventualnom finalu, Novak manje vise lako savladao.
                Ta pauza u finalu RG 2012 je imala kljucni uticaj na ishod meca. Jer u medjusobnim duelima Novaka i Rafe, kako mec odmice, Novakove sanse rastu a Rafine padaju. Novak njega lomi tempom i staminom tj dobija ga njegovim oruzjem. Da se to finale zavrsilo onog dana 100% sam ubedjen da bi Novak izasao kao pobednik. Ovako njih dvojica su igrali dva meca, u dva dana. Spanski lobi je izdejstvovao svoje i uspeli su da uzmu slem.
                I da, otisli smo daleko od glavne teme, tako da necu cu vise komentarisati ....
                Last edited by Sandugp; 15-03-13, 18:34.
                sigpic

Comment

• Nemojte o toj pauzi sada molim vas

Comment

• Roletovo otpisivanje je pocelo jos 2008. , a kada dodje dan kada stvarno vise ne bude mogao nista da uradi, ovi ,sto su ga vec godinama otpisivali, ce trijumfalno reci (sa suzama radosnicama u ocima):
                    "Sta sam vam rekao !!!"
                    Last edited by Mr. Wolf; 15-03-13, 19:36.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
                      Roletovo otpisivanje je pocelo jos 2008. , a kada dodje dan kada stvarno vise ne bude mogao nista da uradi, ovi ,sto su ga vec godinama otpisivali, ce trijumfalno reci (sa suzama radosnicama u ocima):
                      "Sta sam vam rekao !!!"
                      Nesto slicno, ako ne i isto sam upravo hteo da napisem.... ali me premudri Maia preduhitrio Mitrandire svaka ti je zlatna
                      sigpic

Comment

• Nije taj dan jos uvek dosao. Novakov sam navijac ali pre svega zelim najbolje tenisu. I bez Rodzera u tom sportu to nije to prosto. Sva trojica. Rodzer Nadal Novak. Cine sve za ovaj sport i to je ono sto je bitno.

Zelim da gledam Rodzera jos par godina kako igra jel ono sto on proizvodi na terenu to retko ko moze.
                        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Stvarno je bilo mucno bez Nadala. Ne smem ni da pomislim na sta ce liciti tenis bez Federera, a kamoli bez sve trojice
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Desice se neka chuda valjda do tada mada kako sad stoje stvari,teshko.
                            SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Mozda Gulbisa tata razbastini, pa se u potpunosti tenisu posveti.
                              Mozda Raonic nauci Bh i glavu sredi, forhend unapredi.
                              Mozda Tomic van domovine tenis zaigra, pameti se dozove.
                              Mozda Janovic drcnost u igri a ne prici pokaze.
                              Mozda neko novi iskoci, a mozda samo mozda ostane.
                              sigpic

Comment

• Ne hejtuje ona Novaka nikada,nemojmo pretjerivati takodje nikad nije trolovala,ama bas nikad ...
                                bravo Vladane haha,nadal znaci umire citavo vrijeme,te koljena pucaju,te nece biti spreman na AO,da ce biti srecan samo da igra,neka prica umuljana..da bi dosao i posalio se sa konkurencijom,na one majusne turnire i da bi na kraju,pojeo jednog Ferera za veceru!Znaci neko ko je jedva ziv 'na pricu' (u teniskom smislu) dodje i pohara sve od Akapulka do vjerovatno samog finala IW.....Lukavi nadal!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X