U tom slucaju otvaramo VS temu i tamo ce svako nase prepucavanje da bude prebaceno.Samo da neko bude dokon da to odradi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Oskar na SK način
Collapse
X
-
Originally posted by Sandugp View PostMeni si na primer bas zanimljiv, pa i to prepucavanje sa Mambom me neretko nasmeje (kada naletim na isto). Za Mambu isto vazi, sto se mene tice ne smeta mi ni malo da vidim neki off. Za druge ne znam i ne mogu da pricam u ime svih ali sto se mene tice, udri samo....
Samo moras biti pazljiv jer neko ocigledno ne zna da prihvati komplimente.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostHvala na komplimentu.
Samo moras biti pazljiv jer neko ocigledno ne zna da prihvati komplimente.
Nema na cemu i drugi put ...Last edited by Sandugp; 31-03-15, 23:18.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Il Capitano View PostKakav be Paths of glory, Amerikanac da mi priča za WWINe mogu ja tako lako da zgotivim filmove pre 70-ih. Čast izuzecima 12 angry man, poneki vestern...
Comment
-
Toliko hejta na temi za filmove c c c. ljubav za filmove...i jos malo ljubavi za interstellar koji mi i dalje prespojava mozak <3
p.s. jebeno kidam sa najvise predloga, sagnite se umetnici
p.p.s. <3It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostToliko hejta na temi za filmove c c c. ljubav za filmove...i jos malo ljubavi za interstellar koji mi i dalje prespojava mozak <3
Da imam vremena sad bih ga jos jedno pogledao, a gledao sam ga prije 10 dana.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostToliko hejta na temi za filmove c c c. ljubav za filmove...i jos malo ljubavi za interstellar koji mi i dalje prespojava mozak <3
p.s. jebeno kidam sa najvise predloga, sagnite se umetnici
p.p.s. <3
prskalica-komercijalasigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Bas sam sada diskutovao sa jednim drugarom o ovom nasem izboru i pitao se kada nastavljamo...sigpic
Comment
-
Nastavicu da spamujem temuZasto ne nastavljamo!?!?!?!?!
A i vratio nam se Ricpa, di je Indigo sada?!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Kakva šteta što najbolju temu na forumu nismo priveli kraju...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment