Announcement
Collapse
No announcement yet.
Oskar na SK način
Collapse
X
-
Još jedan od dokaza da jak film i najjači utisak, pa samim tim i plasman na vašim listama... ne mora biti ni komercijala ni najnoviji ili bar noviji.
Prošle nedelje rekla sam vam da sam gledala El espíritu de la colmena - Duh košnice i da je završio na prvom mestu, na mojoj tadašnjoj listi.
Tako se ove nedelje desilo kolegi Avramovicukoji je pogledao moj predlog Paper Moon iz 1973. i dodelio mu je drugo mesto na listi, kaže čovek odličan film, da je pod utiskom i da je zato tako visoko kotiran.
I šta ste zaključili iz ovoga?
Ne žurite da glasate odmah.. pogotovu ako ove veće klasike niste gledali do sada... potrudite se u toku nedelje bar dva pogledate, pa tek onda .. znate već...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
I ja sam za Apu do istog zaključka došla...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ja imam teoriju prema kojoj se uklapa par članova...da vidim još... Trigger koliko imaš godina?Last edited by miloolja; 16-12-14, 22:48.sigpic
Comment
Comment