Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oskar na SK način

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobro taj jedan, a za ostale?
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Jel glasate vi za svoje filmove?
      Ja slabo, jer "moji" su bili vise oni za koje sam pristrasan a kada glasam po listama oslanjam se iskljucivo na sopstvenu procenu o kvalitetu filma, sentimentalnost iskljucujem
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Uvek glasam za svoje filmove
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Ja slabo, jer "moji" su bili vise oni za koje sam pristrasan a kada glasam po listama oslanjam se iskljucivo na sopstvenu procenu o kvalitetu filma, sentimentalnost iskljucujem
          NIje loše ponekad dati emocijama oduška.

Priznajem da sam u dilemi, mada sam jednom svom dala 6 poena... ali bio je samo jedan do sada.

Čitajući kako sve Mamba i Vladan razmišljaju, ovo nije ništa...glasati za svoj film.
          Last edited by miloolja; 10-12-14, 13:05.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Jel glasate vi za svoje filmove?
            Gladiator pa 100 praznih mjesta ako pricamo o ovoj grupi
            sigpic

Comment

• Kako sam ga izabrala baš ja...
              sigpic

Comment

• Naravno da cu glasati za svoje. Stavio sam i najdraze i najbolje filmove na svoju listu, tako da nema krize. U ovoj grupi ja sam nominovao samo Full Metal Jacket.
                Kako vas nije sramota da Dan mrmota ima samo tri boda...
                sigpic

Comment

• Neka dobije jos 10-ak pa cemo ga progurati vec
                  sigpic

Comment

• Indigo, da mi daš novo izvlačenje grupe za popravni
                    sigpic

Comment

• Ko je nominovao Sin City gresna mu dusa, treba ga banovati iz takmicenja?
                      sigpic

Comment

• Treba zvati NAJVECEG da glasa, neka sibne desetku mrmotu
                        sigpic

Comment

• Ko zna gde je sada.. ne javlja ništa za strimove, možda ih još uvek namešta
                          sigpic

Comment

• Najveci ako kaze da je film prosao on je prosao pa i sa 0 bodova. Boli njega uvo za sve progurace ga, ako mu se cefne. ili ce bar preko "kerova" da iskoristi neke od svojih karata iz rukava.

Nije samo mamba taj koji ima tajnu vjestinu
                            Originally posted by Vladan
                            SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                            :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                              Kako vas nije sramota da Dan mrmota ima samo tri boda...
                              Ko da je bitno koliko ce imati bodova na kraju kada nece da prodje.

Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                              Ko je nominovao Sin City gresna mu dusa, treba ga banovati iz takmicenja?
                              Ko ti je kriv kada ko klinac nisi citao stripove npr Modesti Blejz.

Comment

• Nisam iznenadjen, ni najmanje...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X