majstorecarobnjakuto je sve sto sada mogu da kazem aaaaaaaaaaa
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WSBK 2014
Collapse
X
-
Sjajna trka ....odlicne borbe za prvo i trece mesto mada je bilo lepo i za sesto....svaka cast Van der Marku kako se samo nosio sa Haslamom....i najzad da vidim Hondu na pobednickomsigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
sad kad sam se malo smirila da kazem jos koju pametnurea je predominantan,u svakom pogledu i tu nemam sta da dodammoji vozaci su u najmanju ruku sjajni,pa skoro sva preticanja koja se dese u trci su od njih dvojice i zbog toga sam sretna i toliko uzivam u svakojverovali ili ne,nije sve u pobedii po cenu da ispadnem presmesna (a nema nikakve veze sa danasnjim podijumom) reci cu da je vd mark najtalentovaniji (zbog njegovih godina i neiskustva ne mogu jos da kazem najbolji) vozac na gridu i to u poslednjih nekoliko sezona (koliko ja pratim sbk).
dzoni,da se kladimo u wsbk razbila bi tedon't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by dzoni gp View Postjel su za njega pricali da je bio sampion u nekoj nemackoj kategoriji?
ali ima ko zna
He is the 2012 European Superstock 600 Champion. In 2013 and 2014 he won the Suzuka 8 Hours with Takumi Takahashi and Leon Haslam in the Endurance FIM World Championship on Honda CBR1000RRW. In 2014 he won with PATA Honda the Supersport World Championship.don't be scared homiesigpic
Comment
-
aaaaaali ovaj supersport je super skroz fenomenalankakva drama kod njih,ko ne gleda neka obavezno pocnevolim kluzela,ali ne mogu da zamerim kenanuvolim kad se bore i gurajudobro se nisu potukli (mozda i jesu,ali mi to necemo videti,hvala eurosportu)nadam se da je kluzel nesto naucio i da ce to umeti da iskoristi,cim predon't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by denia_el View Postdzoni,da se kladimo u wsbk razbila bi te
Nego jel ima sanse da Van der Mark predje u Moto GP? voleo bi tu da ga gledam...
sto se tice supersporta trenutno ne pratim ne mogu sve da postignemsigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Originally posted by dzoni gp View PostDeni mozda ove sezone kad sam pocetnik ali vec sledece bi bilo cupavo ....
Originally posted by dzoni gp View PostNego jel ima sanse da Van der Mark predje u Moto GP? voleo bi tu da ga gledam...
Originally posted by dzoni gp View Poststo se tice supersporta trenutno ne pratim ne mogu sve da postignemdon't be scared homiesigpic
Comment
-
Odlicna je bila i druga trka Rea je stvarno zver ako ovako nastavi treba pustiti Marqueza na jednu trku da ga malo primiri ....ali srce mi je stalo kad je Van der Mark zakacio tockom drugog vozaca mislio sam da ce pasti dobro se i vratio u trku....a niko ne primecuje Guintoli na kom je mestu??? ....Sajks me malo razocarao mislim da je mogao mnogo vise nekako je od jednom samo nestajao dal je imao problema sa gumama ili ga je nesto drugo mucilo ...sigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostInace ne prati WSBK ali bi mogao poceti.
Originally posted by dzoni gp View PostOdlicna je bila i druga trka Rea je stvarno zver ako ovako nastavi treba pustiti Marqueza na jednu trku da ga malo primiri ....ali srce mi je stalo kad je Van der Mark zakacio tockom drugog vozaca mislio sam da ce pasti dobro se i vratio u trku....a niko ne primecuje Guintoli na kom je mestu??? ....Sajks me malo razocarao mislim da je mogao mnogo vise nekako je od jednom samo nestajao dal je imao problema sa gumama ili ga je nesto drugo mucilo ...
World Superbike organisers confirmed the 2011 125 world champion suffered concussion, contusion to his right knee and a fracture to his right wrist.don't be scared homiesigpic
Comment
-
kakav povratak djulijanakoliko volim tog coveka,najuzbudljiviji vozac na gridu,u najmanju rukumoji decaci se bas i nisu proveli,ne lezi im staza il im nije dan,ni ja je ne volimjos da potvrde da ce salom biti dobro i da na miru cekam drugudon't be scared homiesigpic
Comment
Comment