Za one koji nemogu bez moto trka za 3 (tri) sata pocinju slobodni treninzi na Phillip Islandu, prvoj trci ovogodisnjeg WSBK sampionata. Dvadesetak vozaca u preko deset timova, tri Japanska i tri Evropska proizvodjaca garantuju znimljivost.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WSBK 2014
Collapse
X
-
Trke u Australiji sam jedva docekao i odgledao sa neverovatnim uzivanjem. WSBK je poslednjih godina dobio dosta na popularnosti. Ova sezona ce biti izuzetno interesantna. Aprilia jeste oduvala konkurenciju u Australiji, ali ta staza i odgovara Apriliji (Biadji je prosle godine imao neverovatne trke), i kad budu dosle na red one malo sporije staze stvari ce se prilicno izjednaciti.
Ima barem 7 vozaca koji mogu do titule. Kalendar staza je takodje veoma interesantan. Imamo ove godine Lagunu i Herez, a nadam se da ce izbaciti Silverston, koliko znam moguce je da ce ga zameniti Istanbul. Uglavnom 5-6 sati motosporta, vise nego dovoljno
Ceka je sad ok, mada bio je u nesvesti pa je prevezen u bolnicu na ispitivanje. Cak je Melandri kritikovao nacin na koji postupali sa Cekom na stazi. Iz brojnih incidenata u moto sportu, neko nekada nista ne nauciLast edited by crni; 02-03-13, 12:27.
Comment
-
ne znam da li je bolje,ali mi izgledaju kao da su dva potpuno razlicita sporta,a ne sampionatakoliko oni guse pravilima - toliko su ovi neorganizovani.trke sam tek danas odgledala (kada sam videla rezultate,morala sam).bas sam se iznervirala zbog ceke,poslednje sto sam videla je da lezi bez svesti,melandri trci prema njemu i posle toga nista !!kada se tako nesto desi,jedino sto me zanima je sta se desava sa povredjenim vozacima !ali bitno da smo 103 puta videli necije zene,decu,devojke....ma uzivancijai malo - malo ne vidim kako su se desila preticanja,ali moguce i da sam ja pocela da gubim vid
ali vazno je da je sampionat poceo i kako je krenulo,mislim da ce biti super zanimljiv.ja ne mogu vise da navijam za sajksaodlican je vozac,a rekla bih i da je super momak,ali je nekako previse fintako da ce od ove sezone,tu cast da ga dizem u zvezde imati....on
svako obrazlozenje je suvisnodon't be scared homiesigpic
Comment
-
Bolje bi bilo da si ostala uz zelenu masinu. A sta ja da prokomentarisem. Moj vozac se taman dokopao fabrickog dukatija i mislim sad je vreme za titulu, a ono samo kukavnih 12 poena. Bice vise komentara kad dodju na red ove prave staze Asen, Monca...
Comment
-
pa dobro ne navijas za badovinijasalim senisam bas obracala paznju na njega,pa ne znam koliko je dobar.a ovaj moj....ma moze do titule sigurna sam.pravi izbor sam napravila
a ti zapeo za staze,pa stazemeni svejedno gde voze,samo nek voze muskidon't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by denia_el View Postpa dobro ne navijas za badovinijasalim senisam bas obracala paznju na njega,pa ne znam koliko je dobar.a ovaj moj....ma moze do titule sigurna sam.pravi izbor sam napravila
a ti zapeo za staze,pa stazemeni svejedno gde voze,samo nek voze muski
Comment
Comment