Originally posted by Shardonnay
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Andy Murray
Collapse
X
-
Originally posted by Shardonnay View PostOva tema je malo spooky, svi cestitaju Marejevcima, a oni zapravo ne postoje, tj niko ih jos nije uocio na ovom forumu, turururu
Uvijek djeverusa, nikad mlada.sigpic
Comment
-
Lepo si rekao. Mada sto se mene tice, ne preferiram da svoju beskonacnu ljubav prema Federeru usmerim ka jos nekom ali dopalo mi se kako se Marej danas radovao. Nekako mi je bio stvaran, i ta njegova sreca, ne znam kako drugacije da objasnim. Tako da mi je eto bar tih par minuta bilo drago sto je on pobedio, a ne sto je Djokovic izgubio, da budem iskrena.in another life
I will love you again, RF.
Comment
-
judmoo judy murray
You've come a long way, babies :-)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Andy Murray je treci igrac koji se kvalifikovao za masters u Londonu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment