Delpo rutinski... vjerovatno ce odbraniti titulu ovdje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2013. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sutra ce biti zanimljivo, Brands i ERV su prijavljeni za kvalifikacije u Parizu, ko ce procijeniiti da je bolje igrati kvalifikacije za Masters nego 1/2 turnira.
Mahut je isto prijavljen i on garant sutra gubi sa Llodrom u dublu, sigurno mu je vaznije da pokusa proci u glavni zdrijeb Mastersa, a imao bi dobru sansu jer igra u odlicnoj formi.
Prvu seriju gluposti Dimitrov nije iskoristio, ali onda se Dolgo pobrinuo da to ucini u narednom gemu, vec je 4-1.Last edited by retro; 24-10-13, 19:24.Genius, outrageous, the best ever! RF!
Comment
-
Originally posted by retro View PostSutra ce biti zanimljivo, Brands i ERV su prijavljeni za kvalifikacije u Parizu, ko ce procijeniiti da je bolje igrati kvalifikacije za Masters nego 1/2 turnira.
Mahut je isto prijavljen i on garant sutra gubi sa Llodrom u dublu, sigurno mu je vaznije da pokusa proci u glavni zdrijeb Mastersa, a imao bi dobru sansu jer igra u odlicnoj formi.
Prvu seriju gluposti Dimitrov nije iskoristio, ali onda se Dolgo pobrinuo da to ucini u narednom gemu, vec je 4-1.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by chofy88 View Postpa sto onda Mahut nije danas izgubio?
Ali nema mi logike da propusti kvalifikacije za domaci Masters, a igra odlicno, jos u zdrijebu su tek dva igraca za koje se moze reci da su bolji od njega, sve to zvog jednog obicnog dubla.
Sad citam da ce vjerovatno Llodra, Mahut i ERV dobiti WC, tako da vjerovatno nece gubiti namjerno.Last edited by retro; 24-10-13, 19:32.Genius, outrageous, the best ever! RF!
Comment
-
Originally posted by retro View PostVala PHM je ime u odnosu na to kakvi su igraci igrali u 1/4 ATP turnira ove sezone, a nerijetko i 1/2 i finala.
Lijepo je vidjeti majstora da jos uvijek moze u dvorani nesto ponuditi.. Neuspesna aluzija je bila na slabiji kvalitet tenisa, kako mi se ucinio da je u ova dva dana u Bazelu.
Similis simili gaudet
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment