Vidim da ovdje ima onih koji se nadaju da neće doći do finala Novak - Nadal, ali i onih koji se istom nadaju, ja sam jedna od tih koji se nadaju tom meču. Zašto, pa mislim da je sada pravo vrijeme da počnu da se vraćaju stari dugovi, smatram da je Novak spreman za to, koliko bi ga još jedan poraz oslabio o tome ne želim da razmišljam, zato što ja kao navijač jednostavno ne bi mogla da prihvatim još jedan poraz od Nadala, dosta je bilo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2013. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bio Djokovic opusten ili ne, Verdasko nema nikakve sansehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Na Verdaskov servis pri rezultatu 3:0, 15:0 za Novaka, Verdasko je bio ravnopravan bio u dugoj razmjeni i dobio poen. I odmah je Novakovo samovjerenje palo. Slijede par gresaka, nedovoljno agresvini Novakaov drajv volej, sjajan Nandov, 3:1. Odmah iza toga se Novak muci na svoj servis.
Psihologija je super vazna u tenisu.
Comment
Comment