Evo jednog predloga za urednike SportKluba:Bilo bi jako dobro i mislim veoma gledano kada bi Sportklub uveo Sportske vesti.Neka to bude 30-ominutna(4-5 puta dnevno) emisija gde bi ste nas obavestavali o najnovijim sportskim dogadjajima vestima rezultatima,pustali nam video snimke istih.Ali da to ne budu (kao na sajtu) samo sportovi i lige koje Sportklub prenosi,znaci i NBA i atletika,zimski sportovi,formula 1 i slicno.Moze i domaci sport,mozda i neki gosti povremeno gde bi sportski novinari razmenjivali misljenja o bitnijim i vecim sportskim svetskim dogadjanjima,nesto nalik cnn world sport emisiji. Mislim da bi SportKlub sa postojecom novinarskom ekipom to odradjivao fantasticno,i jednostavno nas jos vise vezao za sebe.Molim i da mi sa Sportkluba kazu kakve su sanse za tako nesto,a i ostali forumasi da prokomentarisu ovu ideju...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sport Klub Vesti
Collapse
X
-
Odg: SPORT KLUB VESTI
[quote author=ducalsp link=topic=1090.msg42728#msg42728 date=1231236931]
Evo jednog predloga za urednike SportKluba:Bilo bi jako dobro i mislim veoma gledano kada bi Sportklub uveo Sportske vesti.Neka to bude 30-ominutna(4-5 puta dnevno) emisija gde bi ste nas obavestavali o najnovijim sportskim dogadjajima vestima rezultatima,pustali nam video snimke istih.Ali da to ne budu (kao na sajtu) samo sportovi i lige koje Sportklub prenosi,znaci i NBA i atletika,zimski sportovi,formula 1 i slicno.Moze i domaci sport,mozda i neki gosti povremeno gde bi sportski novinari razmenjivali misljenja o bitnijim i vecim sportskim svetskim dogadjanjima,nesto nalik cnn world sport emisiji. Mislim da bi SportKlub sa postojecom novinarskom ekipom to odradjivao fantasticno,i jednostavno nas jos vise vezao za sebe.Molim i da mi sa Sportkluba kazu kakve su sanse za tako nesto,a i ostali forumasi da prokomentarisu ovu ideju...
[/quote]
imamo u vidu ovakvu ideju. hvala na predlogu. videcemo kakve su sanse da se realizuje
-
odlicna ideja takvo sam nesto i ja predlozio u jednom dijelu foruma neznam gdje sad i potpuno podrzavam ideju.Mogli bi da dovodite neke ljude s prostora Balkana il cak neke strance iz svih sportova mozete da organizujete neke nagradne igre tako bi ste sebi i popunili raspored jer pola programa cine vam reklame.
Comment
-
[quote author=SportKlub-MOD link=topic=1090.msg44025#msg44025 date=1231853739]
POLAKO....PA U PRAKSI NE IDE BASH TAKO BRZO....REKLI SMO DA IMAMO U VIDU.. ALI LAGANO ,STRPLJENJA MOLIM....
[/quote]
Naravno,svesni smo mi da to nije mali posao ;)
Comment
-
Comment