Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Partizan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da se ujedinis sa nekim ko navija da izgubis ko cuti pola sata i ko pocne da navija tek kada primimo gol. Neko ko je svog najblizeg ostavio da umre ne bi li to iskoristio, neko koga placaju Milija i Aca Bulic i Keka i to se otvoreno prica. Sa njima da se ujedinis? Neka hvala.

Comment

• Pa sad ujedinjenje u tom pravcu nije opcija nikako...ali sta je resenje? da pravi Grobari cekaju dok bagra sa juga i uprave ne ode? Stavljeni smo u sah-mat poziciju....jedino da cekamo da se zavrsi partija

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        Da se ujedinis sa nekim ko navija da izgubis ko cuti pola sata i ko pocne da navija tek kada primimo gol. Neko ko je svog najblizeg ostavio da umre ne bi li to iskoristio, neko koga placaju Milija i Aca Bulic i Keka i to se otvoreno prica. Sa njima da se ujedinis? Neka hvala.
        Te proterati, a nisu svi tamo takvi, to znam provereno, samo su obmanuti jbg.
        sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
          Te proterati, a nisu svi tamo takvi, to znam provereno, samo su obmanuti jbg.
          95% nije, to znam i ja ali sta vredi.

Comment

95% nije, to znam i ja ali sta vredi.
            Ne znam ali ovako ne ide. Jbt pre samo godinu dana kad se setim Genka, svi ko jedan, igraci izginuli, nosili smo ih citav mec. Da se to ponovilo mozda ne bismo prosli ali nas ne bi ni ovako isprdali 100%. Mnogo znaci stabilna tribina i ambijent kod nas, mnogo.
            sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
              Ne znam ali ovako ne ide. Jbt pre samo godinu dana kad se setim Genka, svi ko jedan, igraci izginuli, nosili smo ih citav mec. Da se to ponovilo mozda ne bismo prosli ali nas ne bi ni ovako isprdali 100%. Mnogo znaci stabilna tribina i ambijent kod nas, mnogo.
              I pre toga je bio raskol. Sezona pre u Subotici. Njih nikada rezultati nisu interesovali. Jangeri su placeni da destabilizuju klub od ona tri coveka sto sam ti rekao. Aca i Keka imaju interesa jer drze puno Zvezdinih igraca a ne mogu da ih prodaju i onda su na gubitku jer Zvezda ima lose rezultate a Milija i njegova struja u upravi hoce da sklone ove koji su sada tamo. Da mi se vrati Nenad ponovo, da poginemo svi.

Comment

I pre toga je bio raskol. Sezona pre u Subotici. Njih nikada rezultati nisu interesovali. Jangeri su placeni da destabilizuju klub od ona tri coveka sto sam ti rekao. Aca i Keka imaju interesa jer drze puno Zvezdinih igraca a ne mogu da ih prodaju i onda su na gubitku jer Zvezda ima lose rezultate a Milija i njegova struja u upravi hoce da sklone ove koji su sada tamo. Da mi se vrati Nenad ponovo, da poginemo svi.
                Bilo je svega ali nekako se izlazilo na kraj sa tim. Daj istih 11 juce na teren i opet ce biti pojedeni. Daj ovih 11 tamo i imali bi svoju sansu.

Jebem ja njima svima mater, osim nas na tribini koje niko ne placa i par igraca, niko ne radi kako valja i zabole ih. Vermez me mnogo razocarao, pokazao da je obican poltron. Kaze vadio Babovica jer su mu navijaci nepravedno zvizdali. Mrs!

A ne mogu da zamislim Mr. Tompusa ponovo u klubu, jos Dzaja da se vrati pa da igraju 2 za 2 kao u stara dobra vremena.

Treba nam treca struja, treba nekako dozvati Mijata, Batu, Ivana i ekipu ali Bik bi se tu momentalno umesao.
                sigpic

Comment

• Ma polako...niko nije ziveo vecno..kad ih stigne vreme i odapnu ostavice Partizan trecoj struji

Comment

• Originally posted by fudbalinho View Post
                    Ma polako...niko nije ziveo vecno..kad ih stigne vreme i odapnu ostavice Partizan trecoj struji
                    Kojoj trecoj kad je nema? Nece niko da ulaze u ovakvom sistemu. Jednostavno se ne isplati.

Comment

• Ma doci ce neki novi Djura...ima potencijala kod nas iha

Comment

• Originally posted by fudbalinho View Post
                        Ma doci ce neki novi Djura...ima potencijala kod nas iha
                        Ne pita se on nista. Djunic, Jovovic, Vukadinovic, Babic, oni odlucuju.

Comment

• Samo da nam losa atmosfera u klubu ne usere celu sezonu. Vermez na celu sa svim igracima treba da cuti i da izglade to izmedju sebe.

Ne deluje da ce ovo biti uspesna godina,ali nada umire poslednja.

Comment

• Poslusajte zadnjih 5 minuta....to ist rade i sa Partizanom....isti sistem kradje i malverzacija...
                            A narod cuti....ko nas jebe sve smo zasluzili....da smo normalni pa da sad s bsk-om napunimo stadion da dodje 30 iljada dusa pa da celu utakmicu odzvanja "uprava napolje" toliko da i posle utakmice taj zvuk lopovi imaju u usima, toliko da mediji posle toga ne mogu da cute kao ni oni pederi na sipci...al ko to da org??? nema ko....nema.....i ajd sto nema ko nego 80% ljudi ne oseca potrebu da dodje na stadion....

Comment

• Da li ti stvarno mislis da se takvi likovi osvrcu sta im peva stadion. Boli njih i za mnogo opasnije likove od navijaca. Oni nece otici sto im se peva uprava napolje, oni nece otici ni da navijaci dodju sa vilama i bakljama jer ih stiti drzava. Oni ce otici kada to budu hteli ili kada drzava bude htela i tu nikakve akcije, protesti ili slicne gluposti nemaju efekta. U ovoj drzavi obicni ljudi su nemocni u svakoj oblasti zivota pa i ovde. Kao ventil i olaksanje OK, ali nece biti nekog efekta ubedjen sam.
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Narod i ne zna koliko moze....zasto bi oni na sipci gusili svaku pesmu protiv uprave?? zato sto su to (ne)ljudi ciji je zadatak da stite ovu lopovsku upravu....a zasto bi neko obracao paznju na navijace i gusio ih ako stvarno nemaju snagu da naprave promene?? zbog toga se ja sve to pitam........sve u svemu njima je najlakse da nas jebu dok cutimo ali najlakse....

Comment

Working...
                                X