Ne znam u ovom trenutku ali ako ne budemo bili povlasceni na zrebu onda bolje da i ne igramo....a ako budemo bili povlasceni bice cupavo bas ali imacemo kakve takve sanse.....evo im jos jedna prilika igracima i vermezovicu da se koliko toliko iskupe...pogotovo Vermezovicu jer cemo videti da li je uvideo svoje greske....iako sam siguran da nije ali eto nadam se jbg jace je od mene nadao sam se i da mozemo da prodjemo AEL posle poraza u prvoj iako sma znao da su nam sanse nikakve.....
Postoji jos jedna varijanta...toj varijanti nas je istorija naucila....bojim se da bi lako moglo da se desi da nekom prodamo utakmicu ne bi li pokrili minus od neulaska u LS...kao onomad sa Tikvom...sve je sad moguce vlada veliko rasulo, a govna iz uprave osecaju da im se polako blizi kraj i sigurno ce iskoristiti sve da uzmu jos malo love....
Postoji jos jedna varijanta...toj varijanti nas je istorija naucila....bojim se da bi lako moglo da se desi da nekom prodamo utakmicu ne bi li pokrili minus od neulaska u LS...kao onomad sa Tikvom...sve je sad moguce vlada veliko rasulo, a govna iz uprave osecaju da im se polako blizi kraj i sigurno ce iskoristiti sve da uzmu jos malo love....
Comment