Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by tamonajugu View Post
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostJoš samo malo, sitno se broji do kulminacije koja sledi.
Nek se spreme narkić Tralalat i njegova fudbalska svita.
Očekujem realno finale bez trzavica i bilo kakve neiozvesnosti.
Par razlike ko jesenas na JNA.
I da, opet nek se pomene Tralalatova bivša supruga.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Zasluženo nas Tralalat popi*ao za sve uvrede kojim je izložen.
Ko se poslednji smeje najslađe se smeje. Bilo od vajkada. Nažalost na primerunTralalata dobilo još jednu potvrdu.
Sve je bilo loše u igri Partizana. Počev od pristupa i ulaska u finale pa sve do same igre koja je ličila na sve osim na ono za šta se vode i za šta su plaćeni.
Osim Umara Sadika svi ostali nisu ni za pomenuti.
Comment
-
Da smo ozbiljan klub, neko bi morao da snosi odgovornost za najlosiju sezonu u poslednje vreme. Obzirom da godinama kasnimo 20 bodova u prcenstvu, logicno bi bilo da to bude uprava. Naravno da ce govnari ostati na istom mestu gde su sada, ipak Zvezda nije dala gol 4 derbija.
Takodje da smo ozbiljan klub istog trenutka bi se trebalo zahvaliti Stojoovicu, Ostojicu, Scekicu, Asanu.
Znao sam da ce Vitas da omasi penal, pre toga uzima on da suta slobodnjak. Covek otkada je usao u igru ispao 8 puta, izmedju ostalog i kod drugog gola, za koji je i dalje Pavlovic glavni krivac. Imam samo zelju da ne prodaju Stevanovica ovo leto, da odigra jednu sezonu kao starter.sloboda ili ništa
Comment
-
Kup nije nas vise.
Trebalo je ovo da dobijemo, ali su nedopustive onakve greske, a onda je bas jebeno tesko da iscupas mec.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View Post
Kakva jebena govna, smradine odvratne.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by black in man View PostDa smo ozbiljan klub, neko bi morao da snosi odgovornost za najlosiju sezonu u poslednje vreme. Obzirom da godinama kasnimo 20 bodova u prcenstvu, logicno bi bilo da to bude uprava. Naravno da ce govnari ostati na istom mestu gde su sada, ipak Zvezda nije dala gol 4 derbija.
Takodje da smo ozbiljan klub istog trenutka bi se trebalo zahvaliti Stojoovicu, Ostojicu, Scekicu, Asanu.
Znao sam da ce Vitas da omasi penal, pre toga uzima on da suta slobodnjak. Covek otkada je usao u igru ispao 8 puta, izmedju ostalog i kod drugog gola, za koji je i dalje Pavlovic glavni krivac. Imam samo zelju da ne prodaju Stevanovica ovo leto, da odigra jednu sezonu kao starter.
Sve je to sprdnja Mark, počevši od realnosti u kojoj živimo pa do svake sfere društva.
Malog Stevanovića će utopiti Fiorentini za 5 mil a za dve godine u prvom timu mogli bi da izvuku 15 mil.
Sve su to ista govna.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ma znam ja sve to, ali opwt, kad krene utakmica desi se da se zaboravi, sport je mozda i poslednja stvar u ovoj raspaloj zemlji koji moze da izazove neke emocije. Mada bi trebalo da me boli uvo, i uglavnom je tako. Lalatovića baš ne podnosim, ne zbog navijackog opredeljenja, vec zato sto covek slika i prilika drustva u kome zivimo, bas jedno odvratno i bedno ponasanje, za Zadrugu spreman.
Za Stevanovica sam posebno "vezan", jer je iz mog mesta i gledao sam ka kako stasava. Pisao sam ovde jos odavno, ako ima ikakvog pravila u sportu, taj mali ce uspeti, i verujem da ga ceka vrhunska karijera. I dalje se nadam da nece otici na leto.Last edited by mark !t zer0; 25-06-20, 10:13.sloboda ili ništa
Comment
Comment