Čestitke na prolazu grobari....napravite nam prolaz za sledeću godinu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Generalno uzevši, Partizan je i večeras odigrao vrlo dobru utakmicu.
Vi drugovi grobari to gledate malo više navijački, pa su vam i očekivanja možda drugačija,
što je i logično, jer sam i ja krajnje kritičan dok gledam Zvezdu. (Psujem sve redom da me se i najrođeniji stide).
Međutim, mišljenja sam da je ovo večeras bilo jako dobro.
Posle izjednačenja uz malo sreće mogli ste dati bar još 2 gola.
Comment
-
Rijeka ispada zbog nas. Ionako im navijači Hajduka pevaju "smrdljiva Rijeko puna si Srba, ne brini Rijeko ima još vrba."
https://sport.blic.rs/fudbal/evropsk...s-vrba/pl93ess
Comment
-
Da se zavrse Rijeka i Rendzers pa da udarimo racunicu.
Originally posted by Jaqen Hghar View PostGeneralno uzevši, Partizan je i večeras odigrao vrlo dobru utakmicu.
Vi drugovi grobari to gledate malo više navijački, pa su vam i očekivanja možda drugačija,
što je i logično, jer sam i ja krajnje kritičan dok gledam Zvezdu. (Psujem sve redom da me se i najrođeniji stide).
Međutim, mišljenja sam da je ovo večeras bilo jako dobro.
Posle izjednačenja uz malo sreće mogli ste dati bar još 2 gola.
Comment
-
Ožeg sa onim sebičlukom polako zatvara vrata kluba. Kud ha nismo prodali u Rozenborg da ga više ne gledam.
Savo je napravio čudo imajući u vidu napadački tandem koje mu je uprava namenila. Ova dvojica najisturenijih promašili definitivno profesiju.
Pod hitno tražiti pojačanja na više pozicija.
Comment
-
Ne znam da li je srpska ali znam da Italijani dan danas daju gradonačelnika Rijeke koji uredno prima platu.
Znaš li ti Chiwwi kad je Krunoslav Krstić nešto tamo oko lignvistike, pa ga naši pitali što se ne preziva Križić pa je dodato da je krst isto hrvatska reč samo arhaična.
Isplaka sam se ki malo dijete. Od smijeha.
Jedva čekam da izračuna tamonajugu posle, imam tremu
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostBravo Trabzon, ajde još Rijeka..
Srpska Reko...
( Ovo skandiraju njima ovi iz Torcide, da me se ne banuje greškom samo prenosim.. )
Comment
Comment