Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostNije konacno za Mirkovica, uprava ce pokusati da ga odgovori, pominje se ipak za sad i trener Teleoptika kao resenje do kraja sezone.
Comment
-
Originally posted by tamonajugu View PostPartizan je preziveo i teze situacije i prezivece jos teze......da bi Radnicki istisnuo Partizan nije dovoljna jedna sezona ni dve ni tri ni mnogo toga ostalog......potrebne su decenije, a cisto sumnjam da ce toliko potrajati ova situacija....... Kolo srece se okrece...svi ti Pantici, Vuletici, Vucelici, Terzici, Vucici, Covici svi ce oni da odu i doci ce novi, a sa novima i drugacije stanje na terenu. U drzavi postoje dve fudbalske i sportske institucije, a to su Partizan i Zvezda.....ovo ostalo se okrece kako vetar duva, niko nije svoj na svome kao Partizan i Zvezda......
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostTačno, eno osamdesetih ispao iz liga ali ga vratio savez reformom lige....kad se pođe sa te tačke gledišta nije sve tako crno.
Comment
-
Nema promil mogućnosti da se Bata predomisli i nastavi započeti posao.
Ni ne treba. Sa govnima treba samo tako JASNO i GLASNO.
Za vreme šnajdera Đurića, Mileta Jovičića i gro saradnika (osim pokojnog Grubora), mislio sam da više nikada "pronaći" nećemo niti možemo ljudski talog koji se skupio u našem Partizanu. Sa sadašnje distance vidim koliko sam krivo razmišljao jer od goreg uvek postoji gore. Najbolja definicija svega današnja vlastela koja pustoše klub ko niko pre njih. Sa toliko samouverenosti, bez blama, tvrdeći kako samo i jedino rade u interesu Partizana, oni su klub doveli na ivicu egzistencije.
Ne bih se uopšte začudio da češljajući klupske knjige odgovorni naiđu na brojne malverzacije, prosipanje magle i dugove sa kojima se klub suočava.
Nije mi jasno šta se pobogu očekivalo od "stručnjaka" koji lopte nisu pikali ni na fizičkom. Zar takve glave/njuške mogu biti od koristi i voditi Partizan kroz ova turbulentna vremena.
Ako treba posle svega i sudbina Glazgov Rendžersa ja dižem obe ruke. Čist klub, bez dugova, gnjida koje su tu samo zarad sopstvene materijalne koristi, frakcija, raznoraznog đubreta unutar i oko Partizana. Inače, oporavak kluba ima baš potrajati mnogo duže i od samog KK. Preduslov očistiti skroz sopstveno dvorište od izmeta. Da Humskoj i Zemunelu nikada više ne prismrde lihvari popout Zeke, Bjeke, Vučele, Rolex Gmazure, Zekstra krojača i sl.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNema promil mogućnosti da se Bata predomisli i nastavi započeti posao.
Za vreme šnajdera Đurića, Mileta Jovičića i gro saradnika (osim pokojnog Grubora), mislio sam da više nikada "pronaći" nećemo niti možemo ljudski talog koji se skupio u našem Partizanu. Sa sadašnje distance vidim koliko sam krivo razmišljao jer od goreg uvek postoji gore. Najbolja definicija svega današnja vlastela koja pustoše klub ko niko pre njih. Sa toliko samouverenosti, bez blama, tvrdeći kako samo i jedino rade u interesu Partizana, oni su klub doveli na ivicu egzistencije.
Ne bih se uopšte začudio da češljajući klupske knjige odgovorni naiđu na brojne malverzacije, prosipanje magle i dugove sa kojima se klub suočava.
Nije mi jasno šta se pobogu očekivalo od "stručnjaka" koji lopte nisu pikali ni na fizičkom. Zar takve glave/njuške mogu biti od koristi i voditi Partizan kroz ova turbulentna vremena.
Ako treba posle svega i sudbina Glazgov Rendžersa ja dižem obe ruke. Čist klub, bez dugova, gnjida koje su tu samo zarad sopstvene materijalne koristi, frakcija, raznoraznog đubreta unutar i oko Partizana. Inače, oporavak kluba ima baš potrajati mnogo duže i od samog KK. Preduslov očistiti skroz sopstveno dvorište od izmeta. Da Humskoj i Zemunelu nikada više ne prismrde lihvari popout Zeke, Bjeke, Vučele, Rolex Gmazure, Zekstra krojača i sl.
Comment
-
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostAli cekaj kazes sa govnima treba kratko i jasno po cemu se Vazuura razlikuje od Ostoje a da po rezultatima , po parama koje je doneo, dakle nije stvar u govnima vec dak imaju rezultate, o tome sam pricao na kosarci , tako cete i naredne sezone podrzavati Vazuru i slicne cim se osvoji prvenstvo.
Pisao sam vec, samo to sto se Djura i kompanija nikada nisu smatrali da su "poslani da uniste/marginalizuju klub" dovoljno govori o svemu. Po cemu je to Djura bolji od Vucele. Glupog li pitanja, tada se na pominjanja Hajduka iz Kule, Metalca, BSK, Smedereva i ostalih polusaljivo odgovaralo sa "Zvezda nam je najveca filijala".You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNema promil mogućnosti da se Bata predomisli i nastavi započeti posao.
I to će tako biti i ubuduće, jedino se možemo nadati da među tim polusvetom bude neko ko ZAISTA želi da unapredi klub koji vodi a ne da preko njega isključivo izvlači državne pare. To je trenutno slučaj u Zvezdi, koja ostvaruje respektabilne rezultate, ali svakako može to još bolje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment