Kucamo na vrata zaboravljenih asova.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ludnica.
I glupo primljen gol
Послато са LG-P710 уз помоћ ТапатокаLast edited by DžonDon; 26-09-18, 16:05.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Dobro smo započeli odbranu najdražeg trofeja...
Sasvim solidna utakmica, sigurno bolja od one u nedelju gde je jedan tim igrao fudbal, a drugi ništa jer je očekivano parkirao autobus. Uostalom, Lazarevčani su uspeli i da priprete našem golu, čak i da zatresu mrežu.
Mali Đerlek prvi gol na zvaničnim utakmicama.
Comment
-
Očekivao sam da bi nas Partizan sravnio sa zemljom, iako se znalo da će to biti rezervni tim.
Zadovoljan sam pokazanim, sad se vraćamo borbi za prvo mesto u ligi, i povratak u viši rang.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Ne mogu, slušam Kolinu na Top Golu
Ladno danas neki kralj slagao, a RTS brže-bolje preneo da je Kolina na nekoj divljoj radio stanici rekao da je gol zumbula na derbiju regularan.
Ovde budale sve popuše - i butina je ruka, u Americi na 10 sekundi gine perač prozora, gol kada ne pređe liniju, druga ekonomija u Evropi, klipan magijom smanjio dug...
Srbija zemlja Zvezde i Zadruge, brale.
Comment
-
-
Inače, što se tiče Arene i prenosa koje rade sa dve kamere i 3 mobilna telefona... kao da su ranije profesionalnije radili posao.
Ovde su kameru postavili da hvata gol-liniju, utakmica od pre 2-3 godine kada su nam sudije uzele 2 boda poništivši čist gol protiv Radničkog.
Neke stvari se nikada ne menjaju.
Comment
-
Бар два офсајда и један фаул над голманом. Но, навикли смо ми...па и на оваква образложења:
Partizan je pobedio Radnički iz Niša 2:0 (1:0), a jedina mrlja na duel odigran pred praznim tribinama stadiona u Humskoj (suspenzija FSS zbog nereda na derbiju prošle subote) je greška drugog pomoćnika Dalibora Đurđevića, koji je propustio priliku da signalizira ofsajd Nemanje Mihajlovića u 18. minutu, što je mladi napadač iskoristio i doveo domaćina u vođstvo. Drugi gol za crno-bele postigao je Alen Stevanović u 80.
Ali...
Uprkos tome što je Partizan poveo uz pomoć sudija, Beograđani su po svemu prikazanom zaslužili prvu pobedu u prolećnom delu sezone
http://mondo.rs/a880707/Sport/Fudbal...bije-2016.html
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostБар два офсајда и један фаул над голманом. Но, навикли смо ми...па и на оваква образложења:
Nasmeja me... I šta kažeš faul i ofsajd.
Constantine, ova gore krađa, poništen čist gol i 2 boda manje za Partizan, nije bila zbog Radničkog, valjda je to jasno.
Ne bih se ja nadgornjavao sa tobom zbog nepravdi u našim utakmicama, možda isučeš neki aut što je sudija svirao za Partizan od pre neku godinu ili nešto još žešće.
Ofsajd i faul, a
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View Post
Nasmeja me... I šta kažeš faul i ofsajd.
Constantine, ova gore krađa, poništen čist gol i 2 boda manje za Partizan, nije bila zbog Radničkog, valjda je to jasno.
Ne bih se ja nadgornjavao sa tobom zbog nepravdi u našim utakmicama, možda isučeš neki aut što je sudija svirao za Partizan od pre neku godinu ili nešto još žešće.
Ofsajd i faul, a
Comment
Comment