Ako ti dodje Lazovic,kazes ne mozes da budes kazes nezadovoljan..ma idi covjece napij se od srece
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma nije to tako jednostavno. Moze se reci da imamo potencijalnih problema - Volkov ne igra dobro, mislim da nam fali jos jedan dobar DM jer ne znamo u kakvom ce stanju biti Drincic, a Lazovic moze da sjebe atmosferu u ekipi...problematican je.
Ali ovako na papiru to mnogo dobro izgleda.
Comment
-
-
Danko Lazović potpisao za Partizan: Nisam došao da bih otišao u junu
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Danko Lazović rekao je da su mu motivi povratka u Partizan bili borba za titulu i želja da do kraja karijere osvoji još trofeja.
"Jako mi je drago što sam se vratio, došao sam ovde da treniram, da ostanem u formi, ali me je Adi (sportski direktor Partizana Albert Nađ) iznenadio ponudom. Dogovorili smo se za 10 minuta i evo me ponovo ovde...Imam veliki motiv da igram ovde i želim da osvojim još neki trofej do kraja karijere", rekao je Lazović na stadionu Partizana.
Napadač je potpisao ugovor sa crno-belima na godinu ipo i on je peto pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku. Lazović je time i treći put u redovima šampiona Srbije. Posle Partizana, Lazović je sa velikim uspehom igrao za ruski Zenit.
Prenela stranica FSSOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
-
-
Spisak fudbalera Partizana koji putuju na drugi deo priprema u Belek (Turska).
- golmani: Živković Živko, Petrović Nikola i Lukač Milan.
- odbrana: Volkov Vladimir, Vulićević Miroslav, Petrović Nemanja, Stanković Vojislav, Aksentijević Nikola, Trajković Branislav, Obradović Milan, Gulan Nikola, Ivković Saša.
- vezni red: Luka Predrag, Brašanac Darko, Ljujić Matija, Drinčić Nikola, Marković Saša, Ilić Saša, Grbić Petar, Malbašić Filip, Jojić Miloš, Ninković Nikola, Živković Andrija i Pantić Danilo.
- napad: Georgijević Dejan, Beko Fofana, Škuletić Petar, Lazović Danko.
Comment
-
http://www.mozzartsport.com/vesti/ni...ozoristu/69175
Dugo nisam procitao bolji intervju nekog domaceg fudbalskog radnika.
Comment
Comment