Samo sam njega zeleo kao zamenu za Stojketa. Ne znam zasto jer pojma nemam kakav je golman, ali osecam da ce biti pravi tajo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ceh šuterskog treninga u sredu platio je Partizanov autobus!
Neprecizni projektil Eliomara Silve je prohujao daleko iznad gola, pogodivši 20 metara udaljeno klupsko vozilo i razbivši mu staklo neposredno iznad prednjih vrata.
Vozač Vuk je preparkirao autobus, ali je šteta već bila vidljiva. Doduše, biće lako sanirana…Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostOslabljeni u napadu,oslabljeni na golu,jos Ivanova da prodamo i ostade skart+golobradi.
Comment
-
Covek samo iznosi cinjenicno stanje, nije kukao da necemo osvojiti titulu. A inace je veliki podvig osvojiti 7. titulu zaredom u ovoj "vrhunskoj" ligi. Klub bez ambicija, ali normalno nisu samo oni krivi...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Moj zivot je tezak kao i vecini u Srbiji.Za razliku od tebe meni Jug ne kroji misljenje pa mi tako Kica i kompanija nisu carevi,takodje mi ni Djura frizura,Vukadinovic,Ruzic & co. nisu najbolja uprava u istoriji Partizana.Ja cu mozda da ucutim u maju i titule volim,al' je degutatno nesto previse slaviti kad vidis da igras protiv igraca Sloge u Zvezdinim dresovima,da cutacu ja u maju,al' ti ces vec u septembru.Ja sportski sektor Partizana podrzavam 100% i njima zahvaljujem za sve ove godine dominacije,a ne preCedniku koji ne zna ni imena igraca,to je vec tvoj stil.Kud svi,tu i mali Mujo.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostMoj zivot je tezak kao i vecini u Srbiji.Za razliku od tebe meni Jug ne kroji misljenje pa mi tako Kica i kompanija nisu carevi,takodje mi ni Djura frizura,Vukadinovic,Ruzic & co. nisu najbolja uprava u istoriji Partizana.Ja cu mozda da ucutim u maju i titule volim,al' je degutatno nesto previse slaviti kad vidis da igras protiv igraca Sloge u Zvezdinim dresovima,da cutacu ja u maju,al' ti ces vec u septembru.Ja sportski sektor Partizana podrzavam 100% i njima zahvaljujem za sve ove godine dominacije,a ne preCedniku koji ne zna ni imena igraca,to je vec tvoj stil.Kud svi,tu i mali Mujo.
Nemas ti pojma, te titule volis samo da bi se busao u grudi pred ortacima, da bi mogao da malo ukrasis svoj blog ili fejsbuk stranicu a kad se gubi onda kao mis, pljujes i gazis po onome sto navodno volis. Jad i beda.
Comment
-
Isprica se ti kao da me znas,tvoje pretpostavke zasnovane ni na cemu al' nema veze.Razliku si sam rekao,ja zelim evropski Partizan koji moze da parira svim timovima u Evropi a ti hoces Partizan koji je bolji od Zvezde,svaka cast,srecom pa u KK nisu bili tako ambiciozni kao ti.
Comment
Comment