Kad njih gledam ja mislim da svako danas moze da postane fudbaler,samo treba da ima menadzera kriminalca.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Neznanje Stanojevica je toliko da se vec protiv Sfintula videlo da je covek autsajder. Tandem Savo-Djumi nismo zasluzili i verovatno necemo imati nesto slicno godinama, mozda i decenijama unapred.....
Ovaj tim je dobar za nasu ligu sa izuzetkom Miljkovica ali imamo trenera koji je tolika neznalica da kad bi doveli nekog starijeg trenera iz zonske lige bolje bi vodio ovaj tim. Upropastio je ekipu, a uprava je sve to zakuvala.Last edited by tamonajugu; 26-10-20, 19:07.
Comment
-
ahahahahhahahahahahahahahahah, ni Savo ne hvali sebe ovoliko
"necemo imati decenijama unapred" takvog strucnjaka koji zaostane 14 bodova i izgubi titulu u januaru i izgubi od Lalata u finalu kupa iako ima 4 puta bolju i skuplju ekipu
ali ja sam površan, tj tako gledam fudbal, nisam video tu modernu filozofiju, kako smo svima stvariali 803 šanse, jedino eto nedostatak bar malo sportske sreće naš koštao boljeg rezultata
na startu ove sezone se isto videlo da kidamo, savo zadrzao ekipu, napao titulu ali jbg 10i iz druge lige ne jebe 2% za Savim savremeni fudbal, ne mozes protiv takvih tako ofanzivno
pratio je savo moderne tokove igre, Ostojić Miletić tandem bih izdvojio kao najjaci utisak, primetan je taj trend da imas stopera od 40 godina i brka do polovine terena, dva najsporija igraca na terenusloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by tamonajugu View PostNeznanje Stanojevica je toliko da se vec protiv Sfintula videlo da je covek autsajder. Tandem Savo-Djumi nismo zasluzili i verovatno necemo imati nesto slicno godinama, mozda i decenijama unapred.....
Ovaj tim je dobar za nasu ligu sa izuzetkom Miljkovica ali imamo trenera koji je tolika neznalica da kad bi doveli nekog starijeg trenera iz zonske lige bolje bi vodio ovaj tim. Upropastio je ekipu, a uprava je sve to zakuvala.
Comment
Comment