Odg: PARTIZAN FC
[quote author=mr.gold link=topic=1076.msg183367#msg183367 date=1287866526]
Partizan jeste dobro odigrao.
Protiv Zvezde.
A Zvezda je neki tim?! I merilo?!
3 normalna igraca nemaju.
Zalim za vremenima kada nas je Djukic trenirao, pa smo turili CZ 4 komada iz prvi put vidjene formacije kod nas 4-2-3-1. Igralo se apsolutno napadacki, bilo je vise od 30 gol sansi na utakmici.
Od tada nasa igra i igra CZ je blagi uzas.
Ovo danas je potpuni uzas. Akcija nije bila na celom mecu. Koliko centarsuteva? 3?4?
Osnova savremenog fudbala.
Nije bilo uklizavanja?! Sta vise da pricam?!
Dule Vujosevic je na cuvenom time out-u rekao: Sta je bre ovo? Skok u napadu! Borba bre!
Ovo danas je sve suprtno od toga. Nemaju snage da igraju? Pa koji ce kurac u LS?
Stupidan izgovor.
Ja necu da gledam derbi koji cu da prespavam od dosade, gde se igra izmedju 30m od naseg i njihovog gola, i koji se zavrsavaju sa 1:0. 1:1, 0:1!
Makijavelizam je potpuno pogresna definicija kojom se samo nesigurni vode.
Dokle vise igra sa jednim spicom i tri zadnja vezna?! Berluskoni je menjao trenere koji nece da igraju sa dva spica, a mi se u nasoj bulja ligi zatvaramo kao da igramo protiv Barselone.
Serem se ja na danasnju utakmicu koja je potpuna antipropaganda fudbala.
Dok je tako, nema me na tribinama.
[/quote]
iam istine u ovome ali tacno je Zvezda nije sutnula u okvir gola celu utakmicu na svom stadionu #%d*
tacno je da je u pslednja 3 derbija dala 1 gol i to igrac Partizana
tacno je i da 3 derbija sansu stvorila nije koliko pratim
tacno je da se zvezda svime bavila zadnjie vreme samo igrom nije cak i golmanom Partizana pre toga 9 Partizana ...
postaje dosadno slazem se pomalo jel Partizan u 8 derbija nije potarazen 6 je dobio od toga 4 za redom na MARAKANI @%&*
nisu svi bili 1-0 0-1 mada se zvezda posllednje 2 godine u prvenstvu 80% utakmica zavrsava tim rezultatom ...
sto partizan bude vise DOMINIRAO to ce derbiji biti gori Znamo #%d*
[quote author=mr.gold link=topic=1076.msg183367#msg183367 date=1287866526]
Partizan jeste dobro odigrao.
Protiv Zvezde.
A Zvezda je neki tim?! I merilo?!
3 normalna igraca nemaju.
Zalim za vremenima kada nas je Djukic trenirao, pa smo turili CZ 4 komada iz prvi put vidjene formacije kod nas 4-2-3-1. Igralo se apsolutno napadacki, bilo je vise od 30 gol sansi na utakmici.
Od tada nasa igra i igra CZ je blagi uzas.
Ovo danas je potpuni uzas. Akcija nije bila na celom mecu. Koliko centarsuteva? 3?4?
Osnova savremenog fudbala.
Nije bilo uklizavanja?! Sta vise da pricam?!
Dule Vujosevic je na cuvenom time out-u rekao: Sta je bre ovo? Skok u napadu! Borba bre!
Ovo danas je sve suprtno od toga. Nemaju snage da igraju? Pa koji ce kurac u LS?
Stupidan izgovor.
Ja necu da gledam derbi koji cu da prespavam od dosade, gde se igra izmedju 30m od naseg i njihovog gola, i koji se zavrsavaju sa 1:0. 1:1, 0:1!
Makijavelizam je potpuno pogresna definicija kojom se samo nesigurni vode.
Dokle vise igra sa jednim spicom i tri zadnja vezna?! Berluskoni je menjao trenere koji nece da igraju sa dva spica, a mi se u nasoj bulja ligi zatvaramo kao da igramo protiv Barselone.
Serem se ja na danasnju utakmicu koja je potpuna antipropaganda fudbala.
Dok je tako, nema me na tribinama.
[/quote]
iam istine u ovome ali tacno je Zvezda nije sutnula u okvir gola celu utakmicu na svom stadionu #%d*
tacno je da je u pslednja 3 derbija dala 1 gol i to igrac Partizana
tacno je i da 3 derbija sansu stvorila nije koliko pratim
tacno je da se zvezda svime bavila zadnjie vreme samo igrom nije cak i golmanom Partizana pre toga 9 Partizana ...
postaje dosadno slazem se pomalo jel Partizan u 8 derbija nije potarazen 6 je dobio od toga 4 za redom na MARAKANI @%&*
nisu svi bili 1-0 0-1 mada se zvezda posllednje 2 godine u prvenstvu 80% utakmica zavrsava tim rezultatom ...
sto partizan bude vise DOMINIRAO to ce derbiji biti gori Znamo #%d*
Comment