Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bez veze. Bas smo mlako usli u derbi. Poceli nesto da igramo tek u drugom poluvremenu.
Sadik, naravno, usrao sve sto je mogao da usere, sjebao nam dva, tri dobra napada. Onaj sut da ne spominjem, ne znam kako ga Suma nije zadavio nakon toga. Asano nista.
Ocekivao sam dosta vise od nas i da cemo biti opusteniji, imajuci u vidu da su ovi ionako osvojili titulu.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Marković posle onakvog izdanja u prvih 45' komotno nek potraži novu sredinu. Ono što je dotični igrao i kako je izgledao na terenu rečima ne mogu opisati.
Kad će pokazati nešto kvalitetno ako ne u svetkovini srpskog fudbala.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću TapatokaLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 01-03-20, 20:18.
Comment
-
Bojan Matić je milion puta bolji napadač od Sadika.
Filip Stevanović je mnogo bolje rešenje od Lazara Markovića koji je u totalnom autu.
Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Bibras Natko i Saša Zdjelar su odigrali apsolutno vrhunski, vidi se jasan potpis Sava Miloševića.
Poslato sa WAS-LX1A pomoću TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Nije uopste bila losa zamisao da Filip pocne u drugom poluvremenu. U teoriji igrac bi igrao sa manjim pritiskom kada bi usao u drugom poluvremenu i manje su sanse da pregori, a i kasnije u toku drugog poluvremena bi imao svezinu. Njegovi cuvari bi imali nedostatak koncentracije pa bi mogao da ih hvata na prepad. Jbga, nije imao adekvatnu podrsku. Markovic kao dzoker sa klupe ne bi mogao da ima veliki uticaj tako da je bolje sto je on kao opcija iskoriscen u prvom poluvremenu.
Comment
-
A i piše se stajali a ne stojali (ne ti RPZ već zabranjeni)SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment