Originally posted by La Jugoslavia
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by Constantin; 28-11-19, 22:24.
-
Smogno sam snage da pogledam koji put prvi gol AZ-a. Onako nešto ne prima golman Vodojaže kamoli "jedinica" Partizana. Svo ono zadržavanje lopte i vremena, ljubljenje iste, moljenje Bogu, pada u vodu kada u glavi imaš silne podstanare. Jbt jel realno tolikon nakalemiš iskustva a primaš takve pacerske golove. Nešto slično videli smo i nedavno protiv Astane.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Kakav demagog je ovaj trol La Jugoslavija.
Majstor praznoslovlja.
Urekao bi Nemačku protiv Brazila 2014 u polufinalu SP
kada su na poluvremu guzili domaćine 5:0.
Sećam se letos mu se onaj Molde priviđao
kao nekakva mašina koja će lagano ući u grupnu fazu LE.Last edited by Jaqen Hghar; 28-11-19, 21:38.
Comment
-
Alo bre Groblje, kako ste uspeli da za 4-5 minuta sve prospete? Evo čitam i ne verujem, kakav je to raspad bio?
(ne zajebavam)SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Kada se zajebavaš i ne želiš dati treći uglavnom sledi surova egzekucija i kazna.
Još kada Stojkovića posete podstanari eto kako se od gotovog pravi veresija.
Sve da bude začinjeno imali smo perfektnu arbitražu i igrača više.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću TapatokaLast edited by Constantin; 28-11-19, 22:26.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKada se zajebavaš i ne želiš dati treći uglavnom sledi surova egzekucija i kazna.
Još kada Stojkovića posete podstanari eto kako se od gotovog pravi veresija.
Sve da bude začinjeno imali smo perfektnu arbitražu i igrača više.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću TapatokaLast edited by Constantin; 28-11-19, 22:26.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Sad videh, on nije imao orijentaciju gde se nalazi i zato je bio kod jedne stative, kakva amaterska greška.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPartizanov mentalitet nešto porozno decenijama.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostMi smo jedini klub i jedini navijači na celokupnom Univerzumu koji na 2:0 pet minuta do kraja ima bojazan da će se dobijeno prosuti.
I gotovo po pravilu smo u pravu. Dok si rek'o keks mi sjebemo.
Comment
-
Napravljene su greške Save kod izmena, doduše čovek nije robot, pogrešio je, baj d vej priznao je javno na KZN. Brežančić je ušao da sačuva tu levu stranu, a, gle čuda, preko njegovog boka stigao nesrećni ubačaj za 2:2.
Nije se smeo primiti skandalozni prvi gol. Ono se ne prima u petlićima kamoli na nivou evropskog fudbala. Taj gol nas paralisao, neshvatljivo ušla voda u uši i bilo samo pitanje kada će nam zakucati ekser na sanduk.
Teško se, i ako šef i igrači govore suprotno, može ovo brzo zaboraviti. Dalekosežne posledice itekako će biti vidljive. Već na tekmi sa Mačvom videćemo koliko su momci sposobni da se izdignu i nastave dalje.
Comment
Comment