Originally posted by Jaqen Hghar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Koliko je onaj Zdjelar loš, tuga jedna. Dobio žuti u prvom minutu i sada je prilično pogubljen jer nema startova koje on čini, ovi nisu tuga ali ste bolji od njih prilično i šteta što već ne vodite.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Sve ima Partizan osim kluba, predsednika, direktora, generalnog sekretara, centarhalfa, centarfora i navijača.
Ako su to minusi, pluseva ima na pretek:
1. golman i trener bolji od zvezdinih, Stojković je učitelj za Borjana, Savo će prevazići Milojevića.
2. Strahinja+Šćekić+Zdjelar+Natko+Tošić+Asano, +oba beka Miletić i Urošević.
Partizan je odlično zategnut tim, samo da reše centarhalfa i centarfora, nekadašnji igrači Milenković i Rikardo bi bili idealno rešenje za ovaj veoma dobar tim.
Poslato sa WAS-LX1A pomoću TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Kad je neko optimista kao Jugosloven on u Partizanu moze da vidi Real Madrid a meni ovaj Partizan lici na seoski tim. Sem Urosevica koji pametno pravi faulove,Zdjelara,Scekica koji se bore,ja ove ostale ne vidim na terenu,ne postoje,jednom sam samo zapazio Pavlovica da je izneo loptu i pojeo muda sto je dodao loptu Tosicu,trebao je da ide u gol,predribla i golmana.
Comment
Comment