Upravo to, Milosevic je odlucio da prihvati doktrine koje iskacu iz koloseka bata djorine skole fudbala i to mu je najveci plus. Gledao je kako stvari funkcionisu u zdravim sistemima i to sad prenosi u Partizan, progresivan fudbal, brza tranzicijia iz odbrane u napad, brzi igraci, plus je oko sebe doveo veoma kvalitetne ljude koji su prilicno strucniji i iskusniji od njega samog pogotovo ovaj Marko Stojanovic koji prevazilazi ovdasnja vaspitanja po pitanju fizicke pripreme fudbalera i moze sa svojim metodama da stane rame uz rame sa najvecim autoritetima u fizickoj pripremi fudbalera u modernom fudbalu. To je po meni najveci kvalitet ovog novog Partizana jer kad imas takve ljude onda ceo sistem u radu sa igracima i selekciji funkcionise kako treba. Mene brine samo uprava jer ako budu nestrpljivi sa Savom mozemo izgubiti mnogo jer Savo je jedan od retkih trenera sa kojim dugorocno gledano nemas sanse da promasis tako da bez obzira na rezultate ove sezone treba mu dati sansu da formira Partizan prema viziji koju ima, a koja je po meni fantasticna. Samo covek koji je siguran u sebe i svoju viziju moze da ubaci maloletne klince u vatru i da kaze da ih tretira isto kao sve igrace u timu. To je jedno optimisticno ophodjenje prema toj deci za kakvim vapimo decenijama, klincima treba sansa da pokazu ono za sta su obucavani godinama u mladjim selekcijama, a samo hrabra osoba moze da ih promovise u svet fudbala.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne vrede sve vizije ovoga sveta, hrabrost niti znanje kada iza leđa imaš orlušine koje kidišu ne bi li oslabili klub. Sve da je i harizmatični Žoze Murinjo ili Jirgen Klop na čelu MI ne bi videli uspeh jer nas vode totalno nestručne fudbalske persone.
Nama treba jedan Peđa Mijatović koji oseća fudbal, oseća klub, i sa mnoštvo veza i vezica širom sveta koje će usmeriti na stranu pomoći i uulaganja u Partizan.
Sadašnje jajare ne mogu završiti transfer veznjaka ili beka...i oni da nam vode klub...
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNe vrede sve vizije ovoga sveta, hrabrost niti znanje kada iza leđa imaš orlušine koje kidišu ne bi li oslabili klub. Sve da je i harizmatični Žoze Murinjo ili Jirgen Klop na čelu MI ne bi videli uspeh jer nas vode totalno nestručne fudbalske persone.
Nama treba jedan Peđa Mijatović koji oseća fudbal, oseća klub, i sa mnoštvo veza i vezica širom sveta koje će usmeriti na stranu pomoći i uulaganja u Partizan.
Sadašnje jajare ne mogu završiti transfer veznjaka ili beka...i oni da nam vode klub...
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostNa startu sam video da se Bambi usrao kad je krenuo panicno da se dodaje s Mileticem kod naseg sesnaesterca,ne sme da udje u duel.
Ali ja vec godinama pricam da smo uklet klub (a nismo, nego je tako to kad imas ovakvu upravu koja nece samo malo da krade i da napravi dobar tim). Evo lopta se nekako dogegala do linije i onda je bila iz fazona... Ne, ne! Necu ja u mrezu...
Do kraja dobijamo crveni i gol u 93.
Comment
Comment