Priznajem....do pre 2 god (do leta 2017) sam se primao donekle na prelazne rokove na pojacanja, gajio neku nadu....sada me apsolutno savrseno ne zanima sta rade jer znam da ne rade nista sto je u interesu Partizana. Ganjaju bivse igrace kao kreteni jer niti su sposobni da nadju nove niti imaju zelje da saradjuju sa drugim menadzerima vec samo sa proverenim prevarantima sa kojima ce lako da se dogovore kako da podele pare. Umoran sam vise i od teorije zavere i od prakse zavere ne mogu da se bavim nesportskim pricama samo dzabe sebi kidam zivce, a nista se ne menja.....pogledam utakmicu malo sebi napravim volju i to je to zabole me bre djoka i za trista frakcija i za lopove....ma i za igrace me zabole jer oni da stvarno zele da ostanu u Partizanu ostali bi...a sa druge strane zasto bi hteli da ostanu kad ih njihov klub ne postuje, kad im kasne plate po par meseci, kad im nikad ne isplate bonuse....tako da razumem i njih.
Slusam onog izgubljenog Pantica kako se prima na to sto smo povlasceni tokom celih kvalifikacija za LE.....poceo je vise on da me nervira nego i oni najveci provokatori sa druge strane brda pa zato vise ni njegov kanal ne pratim.... Cekam samo da vidim koje cemo mucenike da izvucemo na zrebu pa da se pomolim Bogu i da ispratim to pogledom pa sta bude....jer jbg..volim Partizan !
Slusam onog izgubljenog Pantica kako se prima na to sto smo povlasceni tokom celih kvalifikacija za LE.....poceo je vise on da me nervira nego i oni najveci provokatori sa druge strane brda pa zato vise ni njegov kanal ne pratim.... Cekam samo da vidim koje cemo mucenike da izvucemo na zrebu pa da se pomolim Bogu i da ispratim to pogledom pa sta bude....jer jbg..volim Partizan !
Comment