Jedno ne isključuje drugo.
Od kada znam za sebe nisam bio zadovoljan upravama FKP.
Znači od Zeke preko Đure pa sad Vučele.
To podrazumeva i posle svakog trofeja, LŠ, LE ogromna većina neplaćenih navijača nije podržavala i ne podržava prethodne uprave upravo iz razloga što su svi izvlačili lovu, terali trenere, prodavali decu...
Sa druge strane ništa bolje se ne radi u drugim klubovima, štaviše.
Ispada da su Terzić i Tončev uspešni sportski radnici, a u Partizanu rade totalni dunsteri.
A činjenice je da su svi lopovi prve klase, samo sa različitim ulogama.
Da li mogu da kažem da u Partizanu rade loši ljudi još od pamtiveka, ali isto tako i da prethodnih sezona imamo neuporedivo lošije suđenje u odnosu na konkurenciju.
Ne tvrdim da bismo bili sada prvi, ali u domaćici sigurno ne bi bili u ovolikom minusu.
Pa na kraju ako trebamo da budemo i 3. to je ok, ali me na ovakav način.
Od kada znam za sebe nisam bio zadovoljan upravama FKP.
Znači od Zeke preko Đure pa sad Vučele.
To podrazumeva i posle svakog trofeja, LŠ, LE ogromna većina neplaćenih navijača nije podržavala i ne podržava prethodne uprave upravo iz razloga što su svi izvlačili lovu, terali trenere, prodavali decu...
Sa druge strane ništa bolje se ne radi u drugim klubovima, štaviše.
Ispada da su Terzić i Tončev uspešni sportski radnici, a u Partizanu rade totalni dunsteri.
A činjenice je da su svi lopovi prve klase, samo sa različitim ulogama.
Da li mogu da kažem da u Partizanu rade loši ljudi još od pamtiveka, ali isto tako i da prethodnih sezona imamo neuporedivo lošije suđenje u odnosu na konkurenciju.
Ne tvrdim da bismo bili sada prvi, ali u domaćici sigurno ne bi bili u ovolikom minusu.
Pa na kraju ako trebamo da budemo i 3. to je ok, ali me na ovakav način.
Comment