Djukic i Milojevic su tu privremeno i dva najznacajnija faktora sto su se oba kluba digli iznad svog standardnog nivoa, nakon njihovih odlazaka Partizan i Zvezda ce da padnu. Sada u kojoj meri, videce se ko im bude bio naslednik.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa nadam se da će dizanjem kvaliteta igara ova dva kluba doći do polaganog dizanja kvaliteta lige (i ostalih klubova).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostDjukic i Milojevic su tu privremeno i dva najznacajnija faktora sto su se oba kluba digli iznad svog standardnog nivoa, nakon njihovih odlazaka Partizan i Zvezda ce da padnu. Sada u kojoj meri, videce se ko im bude bio naslednik.
Comment
-
Juce sam bio srecan kao malo dete, srecan zbog Djuke, zbog malog Danila koji je dobio sansu umesto Sume, zbog kluba koji ce verujem premije iskoristiti na najbolji moguci nacin, Ilijev je garant za to, srecan zbog Ilijeva koji je cini mi se najvise verovao u ekipu od svih. Mislim da jos u potpunosti nismo svesni uspeha. U Kijevu odigrati rastereceno i doktorski, napasti ih a videli smo u Beogradu da se sa njima igrati moze i pucati na to prvo mesto do 90-tog minuta, imamo razloga da verujemo u nase momke.
Comment
-
Ma koji uspeh...koga briga za evropsko prolece kad odigras nereseno protiv Spartaka? Jer ako pitas neke partizanovce oni su vec zaboravili evropsko prolece....neverovatno mi je da jos ima ljudi koji su u stanju da kritikuju Djukica i Ilieva..jedva docekali kiks u porvenstvu da bi lupetali....
Iliev ima njuh za igraca samo takav, Djukic je gospodin, kulturica, genijalac...gleda fudbal na zdrav nacin i tek ce da dominira....
Svi kukaju na losu igru....e pa ako smo losom igrom stigli do evro proleca cekajte da vidite sta ce da bude kad krenemo bolje da igramoLast edited by tamonajugu; 28-11-17, 19:30.
Comment
Comment