Originally posted by A P
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostDovedes Mitrovica i Antonova da bi ih drzao na klupi. A sa druge strane se mucis sa Mileticem i ove sezone vrlo losim Ostojicem. Znaci od danas mi je Miletic najomrazeniji igrac koji je ikad igrao za Partizan. Svaki put kad ga budem video u postavi, odbicu da gledam. Onaj drugi gol je toliko presmesan da bih mu momentalno dao ispisnicu. Nisam se toliko iznervirao bio jos basketa izmedju nas i Litvanaca.
Sta je njima trener rekao na poluvremenu i kako je doslo do svega toga je prava misterija. Hajde Ozegovic, nije normalno da se ekipa (osim Stojkovica) onako raspadne i posmatra kako ih protivnik puni.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostOvo je pravi naziv sledećeg protivnika Partizana. Ukoliko si napravio nenameran lapsus to je to. Ukoliko je, da tako kažem, lapsus "nenameran" ovaj upis će biti retroaktivno tretiran.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostA šta je napisao ako sme da se zna? Skenderbeg? Pošto tako strajnić izgovara.
Izgovara se kao što je Strajnić rekao, a orginalni naziv kluba je Skënderbeu Korçë..... prezimena se pišu velikim slovima.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostNapisao je Fljamurtari....
Izgovara se kao što je Strajnić rekao, a orginalni naziv kluba je Skënderbeu Korçë..... prezimena se pišu velikim slovima.
Comment
-
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%8...B1%D0%B5%D0%B3
Ja sam za njega tek cuo kad sam slusao Miroljuba, a za klub pre malo jace od mesec dana kada su eliminisali Dinamo.Klub je nazvan po njemu.
Comment
-
Comment
Comment