Originally posted by canarian
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
-
Originally posted by kronostime View PostOzegovicu [ATTACH=CONFIG]15381[/ATTACH]
Realno je za gol kriv Ostojić koji je napravio glup faul u zoni šuta, a posle kao strelja pogledom Ožegovića.
Koji su moj dovodili Antonova i Mitrovića ako im sede na klupi, a ove rupe igraju.
Comment
-
Originally posted by goku View PostSad svi skaču na Ožegovića jer je igrao u Zvezdi pa bode oči, ali pogledajte putanju te lopte, Ožegović ju je baš dobro podigao, a ona završila pola metra iznad prečke, nije joj menjao pravac u stranu, samo na gore, mislim da bi to svakako ušlo u gol.
Realno je za gol kriv Ostojić koji je napravio glup faul u zoni šuta, a posle kao strelja pogledom Ožegovića.
Koji su moj dovodili Antonova i Mitrovića ako im sede na klupi, a ove rupe igraju.
Ono sto je primetno juce bilo, a isto u utakmici CZV, nase ekipe igraju fudbal 60 minuta, posle ne postoje protiv svake ozbiljne ekipe. To je kriminalno, bas zbog toga sto smo tehnicki limitirani u odnosu na njih treba da imamo vise snage. Penal nas je bas presekao, jer Dinamo pre toga nije imao nikakve sanse bukvalno, a posle toga su samo oni postojali na terenu. napravili smo 10 glupih ili namernih faulova od kojih je 4 bilo na ivici 16 metara, ne znam sta bih rekao, bas tuzno.sloboda ili ništa
Comment
-
Kako da imas vise snage kad za sezonu u domacem prvenstvu odigras dve ozbiljne utakmice-dva derbija..a i to je upitno ponekad...I Dinamo i Keln igraju jace utakmice od jucerasnjih skoro svaki vikend..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostKako da imas vise snage kad za sezonu u domacem prvenstvu odigras dve ozbiljne utakmice-dva derbija..a i to je upitno ponekad...I Dinamo i Keln igraju jace utakmice od jucerasnjih skoro svaki vikend...sloboda ili ništa
Comment
-
Za ovo ne postoji teritorijalmo ogranicenje - 1 mesec od mene sefte, kolege sa fudbala nek` dodaju koliko misle da trebaLast edited by Constantin; 29-09-17, 19:27."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostA što ne obrišete taj post i sve koji su ga citirali"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostZa ovo ne postoji teritorijalmo ogranicenje - 1 mesec od mene sefte, kolege sa fudbala nek` dodaju koliko misle da treba
Obrisano...Last edited by Constantin; 29-09-17, 19:29.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostOvakve stvari se kaznjavaju zestoko, bez obzira na reon i navijacko opredeljenje.
Ok, vidim da je sad obrisano, obrisati i ova moja dva komentara, nepotrebni su.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostNisi me razumio, nemam ništa protiv kažnjavanja nego sam protiv da se takve stvari vuku po forumu i nakon banovanja.
Ok, vidim da je sad obrisano, obrisati i ova moja dva komentara, nepotrebni su.
Comment
-
Originally posted by A PKod Partizana se ustvari nista nije promijenilo.
U tako smijesnoj grupi, sanse da prodju grupnu fazu ostale su potpuno iste, tacnije ogromne. Cak je i bolji sad ovaj poraz, da se prizemlje i ne dozvole iznenadjenja protiv na primjer Skënderbeu . A to je vec slijedeca utakmica, tacnije slijedece 2.
Frustracija je sigurno velika, u situaciji kad su imali i igru i rezultat, sve prosuti bez veze ali ponavljam da se nista nije promijenilo.Last edited by Constantin; 29-09-17, 19:41.sloboda ili ništa
Comment
Comment