Jel to dovodite Ozegovica ipak?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Jedan centralni vezni je meta (pozajmica i radi se o ne tako dalekoj državi). Napadač će sigurno biti dobar jer teško da ga neće dovesti. Markec je nerealan ali postoje kontakti... (ali ponavljam ne verujem da može takav transfer da se dogodi).
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostMene interesuje koga cemo mi prodati (a moramo nekog). Iz odbrane Cirkovic je visak, od golmana Stevanovic/Kljajic. U veznom redu su Kosovic/Jevtovic visak, kao i po mom misljejnu Stevanovic.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostSta god da rade Kosovic ne sme da ode nikako (osim ako ne dodje neko novi), jedini nas centralni vezni koji zna malo vise ka napred, kada on ne igra gotovo da nema nikakve povezanosti izmedju napadacki orjentisanih igraca i sredine i odbrane.sigpic
Comment
-
Mislim da vam je najvece pojacanje stiglo na golu,ovom kome ime necu da spomenm iz poznatih razloga,i sad Antonov,po meni dobar igrac i plus dolazi u odbranu gde vam najvise skripi po meni,mada trebace vam sad i jedan opaki spic za neke jace rezultate kad prodate Djurdjevica
Upravo procitah prodat Durdj u OLY za 2,5milionaLast edited by 61563; 29-08-17, 17:03.
Comment
-
Mitrovic je sasvim solidna akvizicija i time je Cirko ispao iz rotacije, ili makar vise nije prva opcija sa klupe. Samo da smo na tome ostali pa bi se poboljsali mnogo, posto takav krater u zadnjoj liniji je nedopustiv. Stojketa ne treba komentarisati previse. Najbolji srpski golman koji kad se vrati u Partizan postane Manuel Nojer. Neverovatno koliko poverenja lik uliva. Antonov je isto dobar upgrade u odnosu na fudbalsku prevaru Miletica sa kosom. Tako da je po meni zadnja linija skockana sasvim dobro. Pominje se veznjak jos, mada mislim da nije neophodan. Napadac i to je to.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostMitrovic je sasvim solidna akvizicija i time je Cirko ispao iz rotacije, ili makar vise nije prva opcija sa klupe. Samo da smo na tome ostali pa bi se poboljsali mnogo, posto takav krater u zadnjoj liniji je nedopustiv. Stojketa ne treba komentarisati previse. Najbolji srpski golman koji kad se vrati u Partizan postane Manuel Nojer. Neverovatno koliko poverenja lik uliva. Antonov je isto dobar upgrade u odnosu na fudbalsku prevaru Miletica sa kosom. Tako da je po meni zadnja linija skockana sasvim dobro. Pominje se veznjak jos, mada mislim da nije neophodan. Napadac i to je to.
Comment
-
Koliko sam zgotivio Tavambu u poslednje vreme, voleo bih da predje u Radnicki kako bih mu pevao Tavamba, Tavamba, Tavamba ti ne znas da volim te ja.
Doduse bio je tu pre nekoliko godina simpatican Kirgistanac Zemljanuhin. Nadam se da nisam omasio sa prezimenom.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostDoduse bio je tu pre nekoliko godina simpatican Kirgistanac Zemljanuhin. Nadam se da nisam omasio sa prezimenom.Last edited by Constantin; 29-08-17, 23:29.
Comment
Comment