Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Hajde komšije, neka vam je srećno večeras... pa da prođete u grupe.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Videoton je klub koji se, nanevsi nam tezak poraz u obecavajucoj sezoni 1984/1985, upisao u knjigu onih koji su radjali partizanstinu. Veceras, u takmicenju koje je naslednik Kupa UEFA, u specificnim kadrovskim uslovima, imamo priliku da odmerimo snage sa Madjarima i izbacimo ih iz zreba.
Smatram da nam je forma u slobodnom padu. Odbrana je nesigurna a vezni red, reorganizovan nakon odlaska Nikolica, nije dovoljno hitar i kreativan. Zbog toga ocekujem igranje barem jednog od dvojice frekventnih igraca koje imamo - Radina ili Evertona. Na Djukicu je ocena da li tandem Djurdjevica i Tavambe treba i ove noci biti ispred druge linije tima.
Mec u Podgorici, kojem sam imao zadovoljstvo da prisustvujem, razotkrio je sve skromnosti nase igre. Ipak, neka sacekaju ozbiljne, nadam se ne i tuzne analize.
Gostovanje Zilini kandiduje se kao idealan primer onoga sto bismo zeleli da vidimo. Do veceras, i veceras: napred Partizan!
Comment
-
Daleko od prelepog, sem napada. U prvih 10 minuta mogli su da nam daju dva gola, ocajni smo mnogo pozadi. Sva sreca pa nam igra Everton, medju najboljima na terenu, mozda i najbolji.
Svaka cast Djuki sto nije bio sebican kako ume.
EDIT: Sva sreca pa sudija nije dao crveni. Sta uradi OstojicLast edited by Mr. Wolf; 24-08-17, 20:53.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPamtim ko bizon ali ovakvo poluvreme, još u Evropi, ne mogu da se setim.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment