"Želim da se zahvalim Partizanu za sve što mi je dao u ovih 11 godina, a dao mi je sve! Ponosan sam i privilegovan na činjenicu da sam trenirao, igrao utakmice, osvajao titule i kupove, igrao Ligu šampiona i Ligu Evrope, nosio kapitensku traku u tako velikom klubu kao što je Partizan! Zahvalan sam svim saigračima, trenerima koji su me trenirali od malih nogu, medicinskom osoblju, ekonomima, zaposlenima na Teleooptiku i na stadionu. Svako od njih je manje ili više zaslužan za moj razvoj. Zahvalio bih se i Grobarima, koji su učinili da neke utakmice, poput prošlosezonske protiv Steaue, nikada ne zaboravim!
Vaš Darko Brašanac".
Vaš Darko Brašanac".
Ostade Brasanac nekako nedorecen. Mozda nije ostvario ulogu koja mu je pre 6-7 godina predvidjana ali je, za razliku od nekih, svoju sansu strpljivo cekao. Ostace upamcen po mecu protiv Augsburga, i onom nesretnom trku koji sam, nazalost, morao da ispratim sa zapadne tribine...ali i kao Partizanovac, solidan igrac, borac, momak koji zadovoljava i karakterne kriterijume koje bi trebalo da zadovoljavaju fudbaleri Partizana.
Jedanput sam ga sreo na VMA, retko pristojan i normalan decko.
Srecno Bras!
Comment