Кој фудбал леб ти јебем...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jel ovo fofani zabranjeno da igra u partizanu, tj. djuragardenuНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Ovaj br 90 ide otvorenom kopačkom n-ti put na Vulićevića. Imao je sreće, za sada su mu kosti čitave, a ovaj ljudožder je morao napolje i to nekoliko puta.
edit
Konačno crveni.Last edited by White Hart Lane; 28-08-14, 19:50.
Comment
-
Mamu im jebem koga su oni nasli da tuku, udri onog stamenogНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by cleoo View PostMamu im jebem koga su oni nasli da tuku, udri onog stamenog
Comment
-
Skuleticu crveni ma mrs mamu vam jebem, sta je trebao da gleda dok ga ovaj tuceНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
Comment