Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Veceras se ne igra samo za 3 boda veceras se igra za legende duska radovica(koji je umro na danasnji dan pre 30 godina), veceras se igra za boru todorovica, veceras se igra za Partizan.
U fudbalskom klubu Partizan danas će se uvežbavati spasonosna kombinacija: ovako, pa ovako, pa ovako i - gol. To je najjednostavnije i najefikasnije. Duško RadovićZašto se ulične korpe za otpatke ne podignu na visinu koševa za košarku? Bila bi to provokacija kojoj niko od naše košarkaške nacije ne bi odoleo. Koševi bi bili puni, a grad čist. Duško RadovićНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Тачно је, прелазим у Партизан. Уговор је на четири године... Шта очекујем? Прво треба да се спремим, нисам дуго тренирао, треба да ухватим ритам с екипом, па полако... Видећемо - рекао је Ћирковић за агенцију Бета.
Bice ovo jedna mucna sezona...
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostLeb ti jebem
Bice ovo jedna mucna sezona...
Za ovog se znalo jos pocetkom juna da dolazi u partizan.
Postoji dogovor da igraci nece izadji na poslednji trening ako im uprava ne uplati obecano, a ako se bude pravila kao i dosad postoji mogucnost da u cetvrtak ne izadju na teren.
Sve u svemu crvena banda hara, jug cuti i stiti upravu-a to je jug po meri savije.Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
-
Na koju foru je Stanković materijal za Lacio ? Ljudi da li ste vi svesni koliko je dečko nepismen ? ne fudbalski, nego uošte ovako. Mislim, mi Vranjanci imamo svoj dijalekat, ali čak i oni sa sela ne kažu konobaru "brače donesi ovde DVE PIVIKI" Ajde, ne čudi me što je igrao kod nas, smešni smo odavno, ali šta je Lacio video u njemu..Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostNa koju foru je Stanković materijal za Lacio ? Ljudi da li ste vi svesni koliko je dečko nepismen ? ne fudbalski, nego uošte ovako. Mislim, mi Vranjanci imamo svoj dijalekat, ali čak i oni sa sela ne kažu konobaru "brače donesi ovde DVE PIVIKI" Ajde, ne čudi me što je igrao kod nas, smešni smo odavno, ali šta je Lacio video u njemu..
Comment
Comment