Dosta dobar igrac ali i veliki navijac jednog drugog kluba... Mada bolje i takav nego Ax 18 puta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stojke se dokazao, ovaj tek mora... Imam ortaka jednog koji mi je pricao o ovome jos prosle godine kako je ogroman Zvezdas, kojekakve price, mada ako je dotle doslo da je on sam odlucio da potpise za nas onda... Ne moze biti gori od Ax-a sve i da hoceSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostStojke se dokazao, ovaj tek mora... Imam ortaka jednog koji mi je pricao o ovome jos prosle godine kako je ogroman Zvezdas, kojekakve price, mada ako je dotle doslo da je on sam odlucio da potpise za nas onda... Ne moze biti gori od Ax-a sve i da hoce
Zvanicni sajt potvrdio Petkovica, jedan zavrsen ajmo dalje.
Djurdjevic je prakticno siguran, ako nista potpisace 31.
Pitanje je da li je ono Drincic izjavio. Cekam nekog pouzdanijeg.sigpic
Comment
-
http://www.cdm.me/sport/fudbal/drinc...zim-u-partizan
Iskreno,bas bih volio da ovi izmisljaju,ali...Bolje dvije cokolade,nego jedna mala!
Comment
-
Obradovicu na kraju sezone dati i funkciju kondicionog trenera, da imamo bar pola igraca spremnih kao on mi bi bili u Evropi vise nego solidni... Covek sa 36 godina jedan od najspremnijih ako ne i najspremniji igrac u nasem timu... Svi momentalno u Dunav da skacu... Obrad klasaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Zurnal po pravilu nikad ne pogodi sastav
Stojkovic - Ax,Obrad,Voja,Volkov - Markovic - Dzigi,Kapiten,Joja,Malbasic - Fofana
Lukac na klupi...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Inace smo osteceni za penal i crveni za Cancarevica, umesto toga Jojic dobio zuti a onda i lakat Tintora prosao bez kartona...
Zato Ismael tatica pogodio za 1-0, koja rutina, napadac koji zna dati gol, to je bitnoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment