Originally posted by Mladen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
88 Stojković Vladimir
13 Aksentijević Nikola
5 Petrović Nemanja
26 Obradović Milan
6 Stanković Vojislav
21 Marković Saša
22 Ilić Saša (C)
99 Eric Daniel Đemba Đemba
24 Grbić Petar
39 Jojić Miloš
45 Mitrović Aleksandar
Aj nek nam je sa srecom.sigpic
Comment
-
Svi koji su vredeli i radili u interesu kluba, što treneri, što igrači, što članovi uprave, najureni su iz kluba. Vidiš da je upravo Vuk postavljen za trenera koji reč neće reći što mu frizura prodaje igrače kad god i kako god stigne. Sve se on nešto kao buni. Onda imamo sportskog direktora koji priča u javnosti kako on nije znao i da on uopšte nema veze se prodajom Mitrovića i za dovodjenje par igrača koji nisu po njegovom ukusu. Ali čovek ne podnosi ostavku, šatro, boriće se on dok može, kako da ne, mi smo budale pa će da nam prodaje tu priču. Al jebiga, jednostavno ne možemo ništa. Možemo samo da diskutujemo, da se nerviramo i gubimo živce. Sve i da ode Djura, doći će neko gori od njega.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostAjde bre vise videli ste da mozete, sad da se samelje Dinkic za vikend i da se prodje u LE, dalje ce sve ici lakse.
Obrad me je najvise odusevio. Jebes ti stopera bez 30+ godina
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostCuj da Rasovic nekom nesto utuvi u glavu, treba njemu utuviti par stvari u glavu. Voleo bih da popije otkaz i da Zvonko Varga uzme ekipu ali to se nikad nece desiti.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostAko udjemo u LE Vuk ostaje, ako ga izduvamo Vuk leti. Pa ti vidi sta ti se vise svidja
Treba nam Evropa, samo tako ce doci iole krsteni igraci a ja se nadam da se privremeno pogubio i da bar malo vise zna fudbala, nerealno mi je da neko ovoliko ne zna.sigpic
Comment
-
Petkovic prakticno zavrsen izgleda.
Ranko ce cekati do zadnjeg momenta da uvali Djurdjevica u inostranstvo a ako ne uspe dace ga nama, to je neko moje vidjenje stvari.
Drincic je igrac pod ugovorom u inostranstvu, to ce malo teze ici.sigpic
Comment
-
Evo videh i ja to cim sam prosli post napisao.
Petkovic, Djurdjevic, Drincic i stoper, ispasce odlican prelazni rok. Jedino lose pojacanje je Aksentijevic, ostale treba jos malo sacekati. Siguran sam da bi se ulaskom u LE trgla ekipa.
Kad bi Vuk imao muda da rastera ovu bagru Ostojic, Stankovic, Markovic, Luka i Kojic ali 4 igraca i 3 razlicita menadzera, kurac.
Lukac, Stojke, Zivko
Petkovic, Aksentijevic, Obradovic, Ivkovic, Stevanovic, ?, Volkov, Petrovic, Bogosavac
Djemba, Lukic, Drincic, Gulan
Andrija, Grba, Sale, Dzigi, Panta, Jojic, Malbasic
Djurdjevic, Fofana, Scepovic
Ova ekipa bi se posprdala u JSL i u Evropi bila respektabilna ako se postavi normalna taktika. Nista od toga ali moramo malo da fantaziramo.sigpic
Comment
Comment