40%?!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostManite se ove patkometrije i koncentrisite se na basket. 20 utakmica minimum u Areni i 2 tima koja ce da se kolju do zadnjeg kola za titulu. Kao da niste znali da ce ovak nesto da se desi.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Gledam ovaj penal i ne vjerujem. Covjece pa Rasovic ne moze ni Novog Pazara bez sudije da pobjedi a Novi Pazar se skupio prije 10 dana.
Comment
-
Jeste qrac,kad moram tako.Ovo je za mene veceras veca sramota od Tikve,al' pustite me vasih fora i prosipanja saopstenja.Prihvatite da ste prethodnih 6 godina imali uvek slabiju ekipu i prvenstveno zbog toga nema titule,kad to svarite bice vam svima lakse,uvek ce biti ovakvih utakmica kad jednostavno popizdis,ja sam popizdeo iako je Partizan pobedio al' sam zato prosle sezone na vasih 6-7 meceva isto tako pizdeo,prihvatio sam realnost naseg fudbala a ove godine sa ovom odbranom mi nema sta da trazimo u ligi ni sa Zvezdom ni sa Vojvodinom.
Comment
-
-
Partizan: Priznajemo jednu optužbu - Zvezdo, ti si naša filijala
Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=107075
Ne ostajemo duzniSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment