Iz godine u godinu smo sve gori
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ljudi, može li se naša liga ukinuti na jedno 10,20, 30 godina? Ovo je presmiješno...
Predstavnik Novog Pazara je otišao da čestita delegatu..
Comment
-
Originally posted by manda View PostKoja je prevara ovaj fudbal, kako ce Tun da puni ove indijance iz Partizana!Last edited by Mr.M; 10-08-13, 21:02.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
ajde igra je bila ocajna, ali najgore od svega sto se cigani javljaju i navijaju za novi pazar u nadi da ce posle 6 godina biti ravnopravan rival partizanu, koliko god da smo mi losi oni su jad i cemerНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Ja sam patriota navijam za sve srpske klubove na vasu zalost,a vi tjerajte inat i navijajte za raspalu zviezdu i partizan, mene su to ista govna, ako vi poslije ovog meca i onih u evropi mozete tjerati neki inat i pricati nesto, svaka vama cast.
Vi nemate kriticku misao cim neko kaze istinu odmah pljuje vjeciti rival, ja sam prvi hvalio Vojvodinu poslije honveda i rekao sam da nece izgubiti kuci od turaka, a prvi cu i da pljujem.
Sutra obavezna gledati i druge raspale mucenke iz beograda, bice to jos gora prevara od ove.
Zivili i jedni i drugi.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment