Originally posted by Mladen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To je standardna RTSova pilicarska fora, prenosi su jeftiniji sto ih kasnije porucis. Samo mi nikada nije bilo jasno kako mogu toliko da se vucaraju sa stanicama koji su sa njima u okviru Eurovizije, ne verujem da su ti prenosi nesto skupi u startu. Jos rade ono najobicnije studijsko pokrivanje, jeftino da jeftinije ne moze biti.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ja se nadam
Lukac - Ax,Obradovic,Ivanov,Gulan - Djemba,Jojic - Grbic,Kapiten,Ninkovic - Scepovic
Mada je izvesnije da pocne Markovic umesto Djembe jer ovaj ne moze da izdrzi kazu vise od poluvremenaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Lukač, Aksentijević, Ivanov, Obradović, Gulan, Marković, Jojić, Ilić, Ninković, Grbić, Šćepović.
Sastav koji najavih, ocekivano Djemba na klupiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pa na tu foru su doveli i Medu koliko se sećam. Sigurno je neka sića u pitanju, pa bi Djura da nam zamaže malo oči jer je to igrač kojeg su navijači mogli da gledaju, i dobar deo istih je rekao da nam takav treba.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Tesko cemo proci ali nema predaje!!!
Ne znam za vas ali Djemba me je odusevio, em sa igrom em sa pricom van terena, kapa doleSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment