a mi nekad skandirali "Lukući ostani", sad će komšije da nam vrate istom merom. I treba. Kad nam onakav čovek i onakvi ljudi vode klub.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Taktika je u stvari bila da sakrijemo karte pred Ludogorec
Salu na stranu... nikad bednije nismo prosli.
Samo da se Mitar ne proda, a ako se to i desi onda moramo dovesti Djurdjevica.
Sad molimo Boga da ce Djemba i Obrad biti pojacanja.
Comment
-
Koji strah se uvukao od onog jebenog Samroka ono nigde nema. Siguran sam da mogu bolje, ovo nije uopste los tim. Siguran sam i da ce to pokazati samo je pitanje kad. Samo ne treba sad kukati i stvarati losu atmosferu(sto ce Bik sa svojim radnjama sigurno pokusati). Bilo bi dobro da nas skenja jedno dva prekida u Razgradu za rasterecenje i dobru sezonu.sigpic
Comment
-
Nadam se da će Djemba da poveže taj vezni red koliko toliko i da Obrad sa Ivanovom napravi bedem u zadnjoj liniji, jer ovo na ništa ne liči. Ljudi, pa Voju ne bi ni vranjski Dinamo više vratio u svoje redove, a ne da nam taj lika u ovako bitnim utakmicama, pa čak i protiv ovakvih ekipa. Mislim da ne postoji više umišljeniji igrač od Šćepovića. Ja ne znam šta je dečko umislio, da je Benzema, šta ?Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostNije ono videlo penala.Sudija ih je prozreo,njihovo valjanje i simuliranje na svakom koraku.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJa vise nemam strpljenje za Scepovica. Oterati to govno sto dalje od Partizana...
A kapiram da ide i Mitar pa cemo i u napadu biti tragicni.
Ja sam ga uvek branio ali bas ga je preterao. Jedva cekam da ga Falji udomi i da uzmemo Urosa da ga uparimo s Mitrom.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNe ide Mitar bar do januara.
Ja sam ga uvek branio ali bas ga je preterao. Jedva cekam da ga Falji udomi i da uzmemo Urosa da ga uparimo s Mitrom.
Ne bi me cudilo da dovedemo onog Sanija (ili kako se vec zove) i da se igraci izloze kako smo kupili igraca Lacija. A ono kanta...
Comment
-
Tuga,jad,cemer i sve sto uz to ide, nema na Jermeniji splavova , nema... Kad ja moram drhtati zadnjih 30 minuta i strepiti da ne se opet u Hramu ne osramotimo...
Utakmica ocajna, postene sanse nismo stvorili, jedna jedva za 180 minuta igre a o toj sansi u pojedinacnoj analizi igraca. Sirak je pokazao iako vecini manjka fudbalskog znanja da su dosli da trce i da se bore dok nasi manekeni u 60-oj minuti ne mogu da prohodaju. Rasovicu Vuce popravljaj ovo kako znas i umes a ako ne znas a cini se da autoriteta nemas postaces omrazen jako. Ne treba ti to u zivotu...
Lukac - Jedina svetla tacka naseg tima, da ga nije bilo opet bi svedocili jos jednoj sramoti naseg tima
Aksentijevic - Prevara,ocaj,sramota i umesto sramne jedinice moze proci sa dvojkom jer je spasio cist gol Fofane, koliko propao covek u 12 meseci,strasno
Ostojic - Lepo ja pricam od novembra da je on rupa nevidjena, Timok bi ga oterao...
Ivanov - Cudno, nemam zamerke na njegovu igru, pored Kapitena jedini onako stabilan, nije imao vecih propusta
Volkov - Sta reci a da bude pametno, zbog njegovog gola idemo dalje ali opet mogli smo zbog njega da ispadnemo, dok je igrao bio je dobar, ono mu nije trebalo a jos je nekad u Evropi dobio crveni al' se ne mogu setiti jel' prosle il' pretprosle godine
S.Markovic - Ni pohvala ni primedba, mada vise je losiji nego sto je solidan
Luka - Nesto kao i S.Markovic, vidi se da se trudio u onoj meri koliko mu njegove sposobnosti dopustaju
Kapiten - Vidi se da je ostario ali opet covek se trudi i trci i pravi pametne poteze u odbrani i njegove lopte imaju oci, Kapiten je veliki a druge mora biti sramota sto sa dvadeset i kusur godina trce u 80-oj minuti tj ne trce a on trci i trudi se
Jojic - Ocajan u ovom dvomecu
Malbasic - Dosta losih odluka je donio u 1/2 ali pokusavao je ako nista, mada izgleda da je imao neku povredu na poluvremenu
Scepovic - MARS IZ PARTIZANA!!! Kakva nonsalantnost sunce ti poljubim splavaru jedan, samo Zlatan moze da bude nonsalantan na terenu i opet da bude najbolji, ti da ides u Olimpijakos Terajte ovo iz kluba molim vas, covek se ne trudi, trom je, ne pokusava da trci i nesto napravi, sramota me gledati ga
Ivkovic - Nije bilo toliko lose mada je napravio cist penal koji nije bio sudjen, postavio je ruku na grudi Fofane a bio je iza njega, koliko god da je ovaj odglumio mogao je sudija slobodno svirati penal i da mu se nista ne zameri
Kojic - U 70-oj minuti riknuo covek, 30 minuta na terenu i riknuo, gde ste bili na pripremama da mi je znati...
Voja - Jedan od boljih za ono sto je odigrao, Voja jedan od boljih, pakujte se svi...
Sta se moze popraviti za 7 dana ? Stabilnost svakako jer ovi momci nemaju samopouzdanje, a imace ga jos manje posle veceras, nek nam je Bog u pomoci jer ovo sto smo videli u 2 meca, tesko da moze gore od ovoga...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment